Succes după cinci etape pentru severineni

05 Oct. 2008, 14:18 Seria 2
Succes după cinci etape pentru severineni

 

Fără victorie din runda a doua, când a surclasat Internațional Curtea de Argeș, scor 4-0 pe „Municipalul” severinean, FC Drobeta a învins cu 2-0 Dacia Mioveni și s-a apropiat la patru puncte de FCM Tg. Mureș, CFR Timișoara și UTA, echipe ce își împart prima poziție a clasamentului după etapa a opta. Elevii lui Iulian Mihăescu au pus astfel capăt seriei de cinci partide dezamăgitoare în campionat, în care au înregistrat trei remize și două înfrângeri.

Profitând și de superioritatea numerică avută din minutul 40, când Raul Costin a văzut al doilea cartonaș galben pentru simulare, Milan Mitic (‘65) și Alexandru Fotescu (‘75) au reaprins speranțele de promovare ale severinenilor, ambii marcând cu capul în poarta lui Iulian Ilie.

„Aveam nevoie ca de aer de cele trei puncte. Sper ca această victorie să reprezinte un nou început pentru echipa mea, care etapa viitoare va avea o partidă dificilă la Târgu Mureș”, a spus antrenorul Iulian Mihăescu la finalul meciului cu fosta prim – divizionară.

Meciul FC Drobeta – Dacia Mioveni a fost primul disputat de severineni la Motru, terenul „Minerul”, din județul Gorj, urmând să găzduiască toate jocurile de acasă ale echipei mehedințene până la terminarea lucrărilor de modernizare ale stadionului „Municipal”, care implică schimbarea gazonului, refacerea vestiarelor și montarea primelor 10.000 de scaune de plastic la tribunele I și II.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

05 Oct. 2008, 14:18 Seria 2
Pe aceeași temă