Stupar e la final de contract: „Prioritatea mea este să rămân la UTA”

07 Jun. 2012, 11:06 Seria 2
Stupar e la final de contract:**

Nu doar o parte dintre jucători își încheie treaba la UTA pe 31 iunie, ci și antrenorii. Dacă pentru Adrian Falub și Marius Suller lucrurile erau clare încă de la instalare, cei doi acceptând un contract pe trei luni de zile cu obiectivul de a fi promovat echipa în Liga 1, și tehnicienii care au stat marea parte a actualei stagiuni pe banca „alb-roșiilor” sunt liberi să-și aleagă singuri viitorul de la finalul acestei luni.

De când formația „textilistă” a fost preluată de Falub, Roland Nagy a stat în umbră ca director sportiv, în timp ce Dan Stupar și-a continuat munca în iarbă. „Cred că am făcut o treabă destul de bună atât altături Roli, cât și cu Adi Falub sau Marius Suller, ca să nu-l uit nici pe Dan Țapoș. Îmi place atât de mult această meserie, încât aș colabora bine cu oricine. Atâta timp cât lucrez cu pasiune și plăcere și nu-mi depășesc atribuțiile, cred că nu aș avea motive să mă gândesc că nu mai este nevoie de serviciile mele. UTA este clubul la care țin cu adevărat, mi-a oferit multe ca fotbalist și, pe undeva, îi sunt dator acum când am îmbrățișat munca de antrenor. Prioritatea mea este să rămân la UTA, dar, în viață și mai ales în fotbal, cam trebuie să ai tot timpul geamantanul făcut. Încă nu mi s-a propus o prelungire a contractului, dar asta să fie ultima problemă în această perioadă de incertitudine. Gio așteaptă răspunsuri din diferite părți pentru a fi sprijinit, e nevoie de timp pentru asta”, a precizat fostul fundaș al „Bătrânei Doamne”.

Revenind puțin la sezonul recent încheiat și ratarea obiectivului, Stupar a adăugat: „E nedrept și incorect să spui că promovarea s-a pierdut cu Bistrița și FC Maramureș, sau în tur, cu Vâlcea sau Luceafărul. Punctele pierdute au fost la fel de importante și atunci și acum”.

„Ignea ar trebui să se impună și în Liga I”

„Secundul” utist a vorbit și despre transferul lui Alin Ignea la Pandurii Tâtgu Jiu: „Așa cum am avut încredere noi în el când l-am adus în Liga a 2-a, deși mulți se îndoiau de posibilitățile sale, tot așa cei de la Pandurii îi dau acum șansa să evolueze în Liga 1. Ca și caracter și seriozitate, el ar trebui să se impună și în Liga 1, dar trebuie să fie conștient că nivelul și pretențiile sunt altele”, consideră Dan Stupar.

Sursa: Sport Arad

07 Jun. 2012, 11:06 Seria 2
Pe aceeași temă