Strigătul de disperare al lui Mititelu: „Se lucrează la arestarea mea”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2013, 23:36 Seria 2
Strigătul de disperare al lui Mititelu:**

Războiul dintre cele două ‘Craiove’ se duce de mult nu doar pe teren, ci mai ales în culise. Adrian Mititelu a primit recent o propunere prin care șefii CS U Craiova îl cheamă la „reconciliere”, în urma căreia din cele două echipe să se nască o singură formație puternică. Patronul FC U Craiova a refuzat oferta venită înaintea derby-ului local. Mititelu merge mai departe și spune că sunt presiuni foarte mari asupra lui și că se așteaptă la ce e mai rău: „Se lucrează la arestarea mea”

Mititelu vrea să forțeze intrarea pe „Oblemenco”, stadion pe care sâmbătă se va juca derby-ul CSU Craiova – FCU Craiova. „Procuparea mea nu este să batem în derby, ci să intru mâine pe stadion. Mâine, la 10:00, voi intra pe „Ion Oblemenco”. Noi sperăm ca justiția să fie respectată și să intrăm pe stadion. Sunt convins că mâine se vor încerca multe acțiuni împotriva noastră, fiindcă e un grup de oameni foarte puternici, care ne și amenință inclusiv familiile. Și lanțul meu de firme are probleme. Din păcate, unii dintre procurorii din România lucrează la comandă și dacă ei nu mă apără, nu mai am ce să fac”, a declarat Mititelu la Etno TV.

Strigătul de disperare al lui Mititelu: „Vor să lichideze totul”

„Azi, cineva mi-a transmis că mai am puțin și sunt luat, că se lucrează la arestarea mea. Ponta i-a ordonat Olguței să lichideze urgent scandalul din Craiova, iar ei vor să lichideze totul, lichidându-mă pe mine. Cineva m-a informat azi, un om de mare încredere, că la nivel de PSD, arestarea mea este iminentă”, a mai spus Mititelu.

Marius ANGHEL 21 Nov. 2013, 23:36 Seria 2
Pe aceeași temă