Stoica: „Campionatul se joacă în următoarele etape”

03 Apr. 2009, 13:48 Seria 2
Stoica:

Tehnicianul echipei FC Internațional, Ștefan Stoica, este de părere că în disputa de sâmbătă, ACU Arad va încerca să își mențină perioada de invincibilitate din ultimele patru etape.

 

”Ne așteaptă un joc foarte greu la Arad, ne așteapta de fapt Arad, Alba-Iulia și Vâlcea, trei dispute extrem de importante, efectiv se poate juca campionatul în aceste etape. ACU Arad este o echipă arțăgoasă, puternică, care trebuie luată în calcul, pentru că în ultimele patru etape nu a pierdut niciun punct”.
 

 

În această confruntare nu va evolua Frăsineanu, suspendat pentru cumul de cartonașe, iar Alexandru Stoica și Bouleanu sunt accidentați. În schimb ar putea evolua pentru câteva minute și mijlocașul Vezan, acesta pregătindu-se normal în această săptămână.
 

 

Pentru meciul de sâmbătă cu ACU Arad, Ștefan Stoica are la dispoziție un lot de 20 de jucători: Pampea, Moldovan(portari), Bold, Matei, Chiricheș, Popa, Vlad, Bier, Ciobanu, Stan, Străuț, Vezan, Răduț, Constantinescu, Lazăr, Kone, Stoianof, Jianu, Ciucur, Itu(jucători de câmp.)

 

 

www.fcinternational.ro
 

03 Apr. 2009, 13:48 Seria 2
Pe aceeași temă