„Știința se întoarce acasă”! Craiova lui Mititelu revine pe „Oblemenco”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Oct. 2013, 18:36 Actualizat: 17 Oct. 2013, 14:09 Seria 2
„Știința se întoarce acasă”!  Craiova lui Mititelu revine pe „Oblemenco”

Magistrații Tribunalului Dolj au anunțat azi decizia în privința cererii de revenire a Universității Craiova pe stadionul „Ion Oblemenco”. Inițial, decizia trebuia să fie dată ieri, dar reprezentații justiției au amânat verdictul pentru azi. Adrian Mititelu are motive de bucurie: FC Universitatea Craiova va putea să își joace meciurile la Craiova, pe „Ion Oblemenco”. Decizia este una irevocabilă.

Iată comunicatul postat de cei de la Ediție.ro

„FC Universitatea Craiova se va întoarce acolo unde îi este locul și anume pe stadionul „Ion Oblemenco”. În decursul zilei de azi, Tribunalul Dolj a decis ca echipa de fotbal FC Universitatea Craiova să fie reintregată pe stadionului „Ion Oblemenco” din Craiova, iar alb-albaștrii vor putea evolua cu adevărat acasă.

Decizia este irevocabilă. Se așteaptă soluționarea unui alt dosar, judecat pe fond la Judecătoria Craiova, în care patronul Universității, Adrian Mititelu, cere despăgubiri financiare pentru investițiile făcute în complexul sportiv „Ion Oblemenco”.

Astfel, „Știința” își va putea relua activitatea în „casa părintească”, acolo unde s-a născut „Campiona unei mari iubiri”, fiind scutită astfel de abuzurile repetitive ale municipalității”

Mititelu: „Mă mai pot da afară când îmi dau 3 milioane de euro”

„I-am omorât și i-am îngropat! Acum sunt la tribunal să iau dovada sentinței. Tribunalul a casat hotărârea judecătoriei și a decis reintegrarea Universității în complexul sportiv Ion Oblemenco până la plata cheltuielilor pe care eu le-am făcut cu modernizarea stadionului. Adică mă mai pot da afară atunci când îmi dau 3 milioane de euro”, a spus Adrian Mititelu pentru stiridesport.ro.

Până acum, FC Universitatea Craiova și-a disputat meciurile considerate „acasă” la Severin sau Roșiorii de Vede.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Oct. 2013, 18:36 Actualizat: 17 Oct. 2013, 14:09 Seria 2
Pe aceeași temă