Stere – la școală, „stegarii” – la antrenamente. FC Brașov a împrumutat un jucător de la Concordia

Marius ANGHEL 04 Feb. 2016, 10:40 Seria 2
Stere - la școală,

Mihai Stere a început, miercuri, cursurile pentru obținerea licențelor B și A. Timp de trei zile, miercuri, joi și vineri, șefii Școlii Federale de Antrenori din cadrul FRF au programat primul modul al acestui curs. Stere a beneficiat de o prevedere aprobată anul trecut de Comitetul Executiv, care ajută foștii jucători cu performanțe în Liga 1 și la echipa națională să obțină, cumulat, două calificări – Licențele B și A! Alături de Stere, pe lista celor acceptați de FRF să urmeze acest curs, se află și alți fotbaliști care au trecut pe la FC Brașov, Marius Măldărășanu, Dani Coman și Cătălin Munteanu.

Vagner se întoarce

Oficialii lui FC Brașov au găsit soluția pentru postul de fundaș dreapta, după ce au ajuns la un acord cu cei de la Concordia Chiajna pentru un împrumut al lui Alexandru Vagner până la finalul acestui sezon. Vagner a fost dorit insistent de Mihai Stere încă de la începutul pregătirilor, însă doar acum cele două părți au ajuns la un acord. „Vagner va fi împrumutat până în vară la FC Brașov. A fost și dorința jucătorului să joace, astfel că s-a ajuns la o înțelegere”, au declarat surse apropiate conducerii Concordiei.

Vagner a jucat un an la FC Brașov (2013-2014), iar în iarna trecută s-a transferat la Chiajna, unde a fost dorit de antrenorul de atunci al ilfovenilor, Marius Șumudică.

Secunzii se ocupă de echipă

Pentru că nu va putea fi prezent la antrenamentele echipei în aceste zile, Stere le-a lăsat celor din staff-ul său, Buga, Nicolau și Șanta, programul de pregătire. Ieri, jucătorii au avut programate două antrenamente, primul la baza sportivă ICIM, iar după-amiaza la sala de forță. În continuare, Poverlovici, Livan, Pamfile și Ene sunt accidentați și nu se pregătesc cu echipa.

Vineri, amical cu Unirea Jucu

Joi, brașovenii au programate din nou două antrenamente, iar vineri, de la ora 10.30, este programat meciul amical cu Unirea Jucu, pe terenul sintetic de la baza sportivă ICIM. „Chiar dacă sunt plecat la București, țin legătura cu cei din staff-ul meu. Nu cred că voi ajunge nici la amicalul de vineri cu Unirea Jucu. Până la startul campionatului mai vreau să jucăm încă trei meciuri de pregătire. Căutăm un adversar pentru un meci la începutul săptămânii viitoare, apoi avem programate două jocuri, ambele în deplasare cu FC Balotești (13 februarie) și Chindia Târgoviște (20 februarie)”, a spus Stere.

Altfel, transferul fundașului Adrian Avrămia de la Rapid a picat, jucătorul fiind inclus de antrenorul giuleștenilor, Dan Alexa, în lotul pe care îl va deplasa în cantonamentul din India. În acest moment, Stere are doar un fundaș central valid în lot, Mihai Istrofor!

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 04 Feb. 2016, 10:40 Seria 2
Pe aceeași temă