Steaua a acceptat amânarea datoriei de la UTA

23 Feb. 2009, 14:55 Seria 2
Steaua a acceptat amânarea** datoriei de la UTA

UTA a rezolvat deja – susține noul președinte al Comitetului Director al FCM UTA, Nicolae Chiș – problema Steaua. În baza unei discuții cu directorul executiv al Stelei, Valeriu Argăseală, gruparea bucureșteană a acceptat o nouă amânare a datoriei în valoare de 219.000 euro, sumă pe care UTA ar fi trebuit să o achite în contul transferului lui Dorel Zaharia (foto) încă de acum un an.

 

„Am avut o discuție cu domnul Arăgăseală, am trimis un act oficial și am primit acceptul pentru o nouă amânare a plății, pentru luna mai”, a declarat Nicolae Chiș.

 

Cu toate acestea, UTA mai are de rezolvat patru probleme pentru a obține deblocarea meciului cu FCM Târgu Mureș, din prima etapă a returului: Marian Spiru și jucătorii Mârne, Văsâie și Chița.

 

„Cu domnul Spiru urmează să discut, încă nu am reușit să iau legătura cu dumnealui. Cu Văsâie și Chița s-a discutat deja. Cu Văsâie am vorbit eu și este în regulă, băiatul este dispus să mai aștepte până își va o parte din bani, iar cu Chița a discutat Giovanni și a apărut o propunere în acest sens. Cu Marius Mârne va urma o discuție, pentru că el dorit să rămână în continuare la UTA, să ne ajute”, a completat Chiș.
 

 

articol scris de Sebastian Șiclovan

23 Feb. 2009, 14:55 Seria 2
Pe aceeași temă