Stângă vrea sprijinul suporterilor să o bată pe CSM: „Vâlcea nu este Motru sau Satu Mare”

Marius ANGHEL 05 Nov. 2013, 16:04 Seria 2
Stângă vrea sprijinul suporterilor să o bată pe CSM:**

Antrenorul CS Universității Craiova a prefațat duelul cu CSM Râmnicu Vâlcea de miercuri. Stângă vrea suporterii alături pentru ca echipa să aibă un ascendent în derby-ul oltean.

Despre întâlnirea de mâine, Ovidiu Stângă a spus: „La fotbal e o vorbă: victoriile aduc victoriile, dar nu sunt garantate. Vâlcea este unul dintre adversarii valoroși ai seriei. Vâlcea nu este Motru sau Satu Mare, ci o echipă care trage la promovare. Punctele acestea sunt foarte importante să le acumulăm, întrucât echipa din Vâlcea va intra în play-off. Trebuie să tratăm meciul cu seriozitate, trebuie să ne concentrăm pe fiecare post în parte, fiecare jucător trebuie să înțeleagă că astfel de meciuri nu sunt importante doar pentru club, ci sunt benefice și pentru dezvoltarea lor în perioada lor următoare”.  

Ovidiu Stângă consideră că aportul suporterilor poate fi determinant în înclinarea balanței la jocul cu CSM Râmnicu Vâlcea: „Galeria are rolul ei pozitiv și constructiv la fiecare meci, galeria este alături de echipă și le mulțumesc. Dar important este ca întreg stadionul să fie alături de echipă. La meciul cu FC Olt atunci când toți strigau Știința, Știința se simțea acea presiune pe adversar. Îmi doresc să fie cât mai mulți suporteri la partida cu Vâlcea. Noi avem un proiect pe termen lung și așteptăm spectatorii să facă parte din el”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 05 Nov. 2013, 16:04 Seria 2
Pe aceeași temă