Stângă: „Trebuie să câștigăm la Reșița pentru a încheia anul pe o poziție care să ne onoreze”

Marius ANGHEL 28 Nov. 2013, 15:46 Seria 2
Stângă:**

Antrenorul CS Universității Craiova consideră că e important ca echipa să învingă la Reșița pentru a încheia anul pe primul loc în clasament.

Ovidiu Stângă a prefațat astfel disputa de sâmbătă: „Este o deplasare în care trebuie să câștigăm, și nu o spun de dragul de-a o spune, pentru că trebuie să intrăm în anul calendaristic pe o poziție care trebuie să ne onoreze. În cazul unui eventual eșec putem să cădem pe un loc care nu ne convine. Sper să luăm cele trei puncte puse în joc”.

Singurul absent din tabăra alb-albastră va fi căpitanul Mihăiță Pleșan: „Pleșan nu va face deplasarea, în schimb pot să reintre Ferfelea și Sin. Ușor-ușor jucătorii accidentați ori cu probleme medicale revin. Sper să se ridice la nivelul jocului, având în vedere că vin după o perioadă de recuperare grea, spun asta ținând cont de condițiile meteo”.

Legat de faptul că alb-albaștrii s-au pregătit pe aceeași bază cu FCU, Stângă a spus: „Noi am fost canalizați pe ceea ce aveam de făcut. Lotul a reacționat pozitiv, nu cred că au fost probleme legate de prezența celeilalte echipe în terenul alăturat”.

Faptul că ultimele două etape programate inițial în această iarnă au fost mutate în primăvară a dus și la modificări în programul de pregătire din această perioadă. „Eu făcusem inițial programul de pregătire începând din 13 decembrie, pentru că aceea era data oficială a ultimului meci. Acum am să-l refac, pentru că, totuși, mi se pare o pauză foarte mare între ultima etapă din acest an și prima zi de pregătire în noul an calendaristic. Voi modifica câte ceva pentru a avea mai mare control asupra evoluției fizice a jucătorilor”, a spus Ovidiu Stângă.

CS Universitatea Craiova va întâlni sâmbătă, de la ora 11, gruparea Metalul Reșița pe stadionul „Mircea Chivu”, într-un joc contând pentru cea de-a XIV-a etapă a campionatului.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 28 Nov. 2013, 15:46 Seria 2
Pe aceeași temă