Stângă: „Cred în forța echipei, nu mi-e teamă de niciun meci”

Marius ANGHEL 24 Oct. 2013, 16:58 Seria 2
Stângă:**

Antrenorul CS Universității Craiova s-a arătat optimist înaintea jocului cu FC Olt, fiind de părere că echipa poate să-și atingă obiectivul în partida de sâmbătă, de pe „Ion Oblemenco”.

Ovidiu Stângă consideră că, pe lângă rezultate, Universitatea va trebui să pună accent și pe spectacolul fotbalistic. Vis-a-vis de meciul cu FC Olt, antrenorul Craiovei a spus: „Este un meci foarte important, cu o istorie lungă. Pe vremuri, cu FC Olt ne întâlneam la nivelul diviziei A. Era o atmosferă fantastică în tribune. Încercăm să creștem calitatea jocului și implicit mulțumirea spectatorilor, pentru că fără ei fotbalul nu este frumos. Venim după o serie de rezultate pozitive, avem un efectiv mai bun, pentru că o să intre un jucător care a fost suspendat. Trebuie să mergem pe aceeași linie pozitivă ca și atitudine, pentru că atâta timp cât nu e atitudine e greu să câștigăm”.

Ovidiu Stângă se va baza pentru acest joc pe sfaturile lui Papură, Mogoșanu și Geolgău: „Cunoaștem adversarul foarte bine, avem doi oameni în staff care au lucrat acolo, și mă refer aici la Mogoșanu și Papură. În plus, nea Ghițu Geolgău a fost președinte până nu demult la FC Olt. Ne ajută cu informații despre adversar”.  

Antrenorul Craiovei este convins că echipa sa va face față bătăliei la vârful clasamentului: „Presiunea pe o echipă care-și dorește să fie pe primul loc este normală, pentru că în fiecare meci trebuie să dăm un gol mai mult ca adversarul. Eu cred că suntem capabili să gestionăm această presiune. Noi am avut trei victorii, dar nu am avut evoluții fantastice, astfel încât să-i facem extrem de bucuroși pe suporteri. Încă suntem la momentul la care câștigăm, dar nu facem spectacol. Nu mi-e teamă de nici un meci, pentru că eu cred în forța echipei și sunt convins că vom face un meci bun. Dar, inevitabil poate să apară pe o greșeală individuală, pe o deconcentrare a unui jucător, ori o execuție de excepție a adversarului, în fotbal se pot întâmpla multe”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 24 Oct. 2013, 16:58 Seria 2
Pe aceeași temă