Stângă a tras concluziile după primul cantonament! Ce spun Pleșan și Varga

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 16:19 Seria 2
Stângă a tras concluziile după primul cantonament!** Ce spun Pleșan și Varga

Antrenorul CS Universității și-a prezentat, într-o conferință de presă organizată astăzi, concluziile după primul cantonament al acestei ierni.

Ovidiu Stângă s-a arătat mulțumit de stagiul de pregătire de la Lara, spunând că a pus accent pe pregătirea fizică și nu pe jocurile de verificare: „Amicalele nu m-au interesat în acest prim stagiu, ci am urmărit să pregătesc echipa fizic bine. Primul test a fost util, sunt mulțumit de cum au evoluat băieții. Din păcate s-a accidentat Sin. Din cel de-al doilea amical nu pot trage prea multe concluzii, pentru că am jucat pe apă”.

În privința noilor sosiți, Stângă a declarat: „Noii veniți s-au integrat bine. Este pozitiv faptul că au loc schimbări în cadrul lotului, pentru că astfel de mișcări aduc plus valoare. Partea negativă constă în faptul că joacă pentru prima dată împreună și trebuie consolidate relațiile de joc”.

Antrenorul Craiovei este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, apreciind că nu mai este nevoie de noi transferuri: „La cum arată echipa la ora aceasta nu mai este nevoie de jucători noi. În cazul nefericit dacă va apărea o accidentare mai grea pot apărea și alte transferuri”.

Stângă a prefațat și cel de-al doilea cantonament, care se va desfășura în perioada 3-15 februarie, la Belek: „În cel de-al doilea stagiu îmi doresc să am lotul apt și capacitat sută la sută pentru începerea campionatului”.

Pleșan: „Avem un grup puternic”

Căpitanul Universității consideră că echipa s-a întărit puternic în această iarnă, iar noii sosiți s-au integrat perfect. „În cantonament a fost greu, orice stagiu de pregătire nu este deloc ușor. Ne pregătim cât mai bine pentru că ne așteapăt un retur de foc. Nu-am întărit în această iarnă și acum formăm un grup puternic”, a spus Mihăiță Pleșan.

Varga: „Suntem cei mai buni!”

Mijlocașul oltenilor, Dacian Varga, consideră că echipa sa va promova fără probleme. „Mă simt bine, băieții m-au primit excelent. Rămâne să dau totul pe teren. În opinia mea, suntem cei mai buni. Noi vom fi singurii noștri adversari. Dacă ne facem jocul nu ne va fi frică de nicio echipă pentru că suntem cei mai buni”.

Despre primul stagiu din Antalya, Varga a spus: „Oricărui jucător îi este greu în cantonament, am tras de mine cât am putut, pentru că ne dorim cu toții, ca la vară, când se trage linie, să fim pe primul loc”.

Întrebat dacă și-ar dori să promoveze ambele echipe din Bănie, mijlocașul Universității a declarat: „M-aș bucura să promoveze amândouă echipele, să fie mult fotbal în Craiova”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 16:19 Seria 2
Pe aceeași temă