Adrian Mititelu junior le bate obrazul suporterilor ”FC U” Craiova: ”E o prostie! Vreau să dispară acest zvon.” Cum comentează mutările de pe banca tehnică și faptul că fiul antrenorului joacă la rivală

Andreea VISU 15 Mar. 2021, 14:05 Liga 2
Adrian Mititelu junior le bate obrazul suporterilor ”FC U” Craiova: ”E o prostie! Vreau să dispară acest zvon.” Cum comentează mutările de pe banca tehnică și faptul că fiul antrenorului joacă la rivală

Adrian Mititelu junior, patronul interimar al echipei U Craiova 1948 SA, fostul lider al Ligii 2 până în etapa a 19-a, i-a contrazis pe suporterii care i-au transmis că cei din conducerea clubului nu își doresc cu adevărat promovarea în Liga 1.

”FC U” Craiova a pierdut, weekendul trecut, primul loc în Liga 2 după eșecul cu ”U” Cluj, scor 0-1, ajungând pe locul 2, la un punct în spatele noului lider ASU Poli Timișoara, 31 de puncte față de 32. Oltenii au un meci în minus disputat față de bănățeni și sunt la egalitate de puncte cu următoarele trei clasate: Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Farul Constanța și Dunărea Călărași.

Adrian Mititelu jr., mesaj pentru suporterii ”FC U” Craiova

”FC U” Craiova nu a reușit să câștige ultimele trei meciuri din campionat, toate disputate în 2021, înregistrând un egal cu Concordia Chiajna, scor 0-0, un eșec cu CS Mioveni, scor 1-2, și înfrângerea cu ”U” Cluj, scor 0-1.

În urma acestor rezultate, ”FC U” Craiova l-a demis pe Ovidiu Stângă, antrenorul numit la finalul anului 2020. În aceeași zi, pe banca tehnică a fost readus Eugen Trică, antrenorul care a promovat echipa în Liga 2 și care era demis cu o săptămână înainte să înceapă actualul sezon.

Adrian Mititelu junior le-a transmis suporterilor că nu se pune problema ca cei din conducere să nu își dorească promovarea și a motivat prin investițiile pe care ar trebui să le repete în sezonul viitor, în cazul ratării promovării.

”Avem un buget foarte mare pentru anul acesta. Unii suporteri ne aprostofează că nu ne dorim să promovăm. Încă un an de Liga 2 ne-ar costa la fel de mult. Deci vreau să dispară acest zvon că cei din conducere nu vor să promoveze. E o prostie”, a spus Adrian Mititelu junior la Pro X.

În ultimele două meciuri din sezonul regular, ”FC U” Craiova joacă cu Farul Constanța (23 martie, ora 19:30, acasă) și CSM Reșița (deplasare), iar fără victorie riscă să piardă accederea în play-off. ”Sper să spargem gheața cu Farul. Când am pornit de la Liga 4, toți ne-au luat în râs că vrem să promovăm în Liga 1. Este o dorință foarte mare, nici nu pot să mă gândesc la ziua în care vom promova. O să fiu foarte bucuros”, a comentatat Mititelu jr..

Despre plecarea lui Ovidiu Stângă și revenirea lui Eugen Trică

Adrian Mititelu junior a vorbit și despre renunțarea la Ovidiu Stângă și la readucerea ca antrenor a lui Eugen Tică, cât și a lui Mircea Bornescu ca team-manager.

”Nu este vorba despre dezamăgire, este presiune mare din partea suporterilor la Craiova. Din cauza celor trei eșecuri am considerat că Ovidiu Stângă trebuie să plece. A fost o decizie de comun acord și cred că a fost cea mai bună.

În vara anului trecut, a fost o neînțelegere între ei (n.r. – Mititelu senior și Trică) și s-a luat hotărârea ca echipa să se despartă de Eugen Trică. Acum contează numai ce va urma. Această echipă are mare încredere în Eugen Trică și Mircea Bornescu. Eu zic că un antrenor care cunoaște această ligă poate să gestioneze mai bine lucrurile”, a mai declarat finanțatorul clubului oltean.

Adrian Mititelu jr., despre fiul lui Eugen Trică, legitimat la rivala U Craiova: ”Fiecare are drumul lui în viață”

”Juniorul” a vorbit și despre faptul că fiul noului antrenor, Atanas Trică, a ales să semneze cu Universitatea Craiova, gruparea din Bănie care activează în Liga 1.

Atacant în vârstă de 16 ani, cu o înălțime de 1.91 metri, a debutat în weekendul trecut în Liga 3, la echipa secundă a clubului lui Mihai Rotaru, pentru care a scos un penalty și a marcat un gol în meciul cu Petrolul Potcoava (scor 2-2).

”Nu este nicio problemă că fiul lui este la cealaltă echipă, iar Eugen Trică este la noi. Fiecare are drumul lui în viață. Dorința mea este să promovăm, nu mă gândesc la meciurile cu CS U Craiova”, a spus Adrian Mititelu la Pro X.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-stanga-demis-de-la-fc-u-craiova-dupa-doar-trei-meciuri-oltenii-au-picat-de-pe-locul-1-si-tremura-pentru-play-off-19174426

https://liga2.prosport.ro/liga-3/nepotul-lui-ilie-balaci-atanas-trica-debut-excelent-pentru-satelitul-universitatii-craiova-atacantul-de-16-ani-a-marcat-un-gol-si-a-obinut-un-penalty-insa-echipa-s-a-tot-n-a-castigat-cu-petrolul-p-19174742

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-revine-ca-antrenor-la-fc-u-craiova-club-cu-care-era-in-litigiu-dupa-ce-l-a-demis-dupa-promovarea-in-liga-2-mircea-bornescu-va-fi-team-manager-19174433

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-declaratii-razboinice-dupa-revenirea-la-fc-u-craiova-dam-drumul-la-lupta-si-a-ales-deja-stafful-tehnic-19174584

Andreea VISU 15 Mar. 2021, 14:05 Liga 2
Pe aceeași temă