Stanciu îi ia la mișto pe gălățeni: „Noi făceam mai multe puncte decât ei”

03 Nov. 2011, 14:59 Seria 2
Stanciu îi ia la mișto pe gălățeni:**

Team managerul lui Poli Timișoara crede că bănățenii se descurcau mai bine decât Oțelul în Champions League și spune că Manchester United a avut parte de „două antrenamente ușoare” cu campioana României.

Chiar dacă, între timp, Poli a ajuns în Liga a II-a, timișorenii nu au uitat că au fost la un pas de a câștiga titlul de campioană a României în sezonul trecut. Trofeul a ajuns la Galați, iar team managerul Timișoarei nu s-a împăcat nici acum cu această idee.

Oțelul a jucat până acum patru meciuri în Liga Campionilor și le-a pierdut pe toate.
„Orice echipă care a participat în cupele europene anul acesta, inclusiv noi, dacă am fi participat, făceam mai multe puncte decât Oțelul Galați. Sau cel puțin marcam mai multe goluri. Măcar cu unul în plus. Am văzut și eu meciul lor de pe Old Trafford și lumea era destul de entuziasmată că au luat bătaie doar cu 2-0. Trebuie să ținem cont că Manchester se gândea doar la campionat. Au avut două antrenamente ușoare, și la București și la ei acasă”, a declarat Daniel Stanciu.

Recompensă – surpriză pentru fotbaliștii lui Poli

Team managerul bănățenilor apreciază fotbalul etalat de jucătorii lui Velcea în ultimul timp, când au reușit două victorii categorice (2-0 cu Steaua și 3-0 în deplasare, la Deva).

„Încet-încet, devenim un grup, ceva asemănător cu ce am fost în sezonul trecut. Aveam nevoie de aceste două victorii și să legăm victoriile pentru a aborda altfel meciul de Cupă din 7 sau 8 decembrie. Vreau să le transmit jucătorilor că forma arătată în ultimele două jocuri, în special în meciul cu Steaua, a contat și în câteva zile o să aveți și confirmarea la ceea ce spun. E important să abordeze meciul cu seriozitate, indiferent de adversar, și apoi sigur vor veni și momentele frumoase. Cu siguranță, și în plan personal, jucătorii vor avea numai de câștigat. Uneori, sunt meciuri la care contează mai puțin recompensele financiare. Ei au făcut o bună propagandă fotbalului din Banat”, a spus Stanciu. Acesta a mai precizat că fotbaliștii vor afla în câteva zile care este modul inedit în care vor fi recompensați de conducerea clubului.

Articol scris de Radu FAUR

03 Nov. 2011, 14:59 Seria 2
Pe aceeași temă