Stanciu: „Aștept în primul rând susținerea târgumureșenilor”

Marius ANGHEL 18 Apr. 2014, 15:55 Seria 2
Stanciu:**

Daniel Stanciu: Sper ca în partida cu Metalul Reșița de astăzi să demonstrăm că avem un lot competitiv și închegat pentru accederea în Liga I !

ASA Târgu Mureș primește astăzi vizita formației Metalul Reșița, confruntare în cadrul primei etape a play-off-ului, Liga a II-a, Seria a II-a, la fotbal. Partida se va disputa de la ora 19.00 pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș.

Roș-albaștrii pornesc în acest minicampionat de pe locul 3 cu 15 puncte, în timp ce adversara lor se află pe locul 4 cu 13 puncte. În sezonul regulat, ASA Târgu Mureș a obținut contra adversarului de astăzi o victorie pe teren propriu, scor 1-0, și a încheiat la egalitate, 0-0, meciul retur de la Reșița.

„Este un nou campionat între șase echipe care își doresc promovarea pe prima scenă fotbalistică a țării. Sper ca în partida cu Metalul Reșița de astăzi să demonstrăm că avem un lot competitiv și închegat pentru accederea în Liga I.

Aștept în primul rând susținerea târgumureșenilor care își doresc din nou să aibă o echipă pe prima scenă. Atmosfera din sânul formației este bună. Vom avea un joc dificil contra unei formații care vine la Târgu Mureș să câștige puncte. În final, totul depinde de noi. Am alcătuit o echipă și sper să demonstrăm pe teren acest lucru.”, a afirmat, pentru Sportul Mureșean, Daniel Stanciu, directorul general al formației ASA.

Articol scris de Sorin CRĂ‚CIUN

 

Marius ANGHEL 18 Apr. 2014, 15:55 Seria 2
Pe aceeași temă