Stanciu, aproape resemnat: „Nu ar fi o tragedie dacă vom fi depunctați”

25 Nov. 2011, 15:15 Seria 2
Stanciu, aproape resemnat:** „Nu ar fi o tragedie dacă vom fi depunctați

Team managerul lui Poli Timișoara ia serios în calcul o sancțiune dură din partea FIFA, însă crede că alb-violeții pot promova chiar dacă sunt penalizați.

Datoria neplătită de Poli către Slovan Liberec poate avea urmări grave pentru echipa antrenată de Vali Velcea. E posibil ca FIFA să le scadă din puncte timișorenilor, însă Daniel Stanciu nu crede că ar fi o tragedie dacă acest lucru s-ar întâmpla.

„Din câte știu, prima variantă de sancțiune ar fi depunctarea. Meciul cu Gaz Metan e capital pentru noi, avem ocazia să facem o performanță, e și aniversarea din 4 decembrie, însă aceasta se anunță destul de tristă. Nu ar fi nicio mare tragedie depunctarea, echipa are valoare, dar e un moment destul de trist. Nu cred că avem contracandidați la promovare. Am demonstrat cu Steaua și Ceahlăul, probabil o vom face și cu Gaz Metan, chiar dacă ne-au plecat mulți jucători. Depunctarea e răul cel mai mic, avem puterea să trecem peste”, a spus team managerul Timișoarei.

„Oțelul în Ligă – o glumă”

Stanciu s-a legat din nou de Oțelul și de antrenorul Dorinel Munteanu, după ce gălățenii nu au obținut niciun punct în cinci meciuri disputate în Liga Campionilor. „Cu siguranță, Poli făcea mai multe puncte în cupele europene, pentru că aveam o echipă mai valoroasă. Aveam jucători care nu se compară cu cei de la Galați. O glumă a fost și participarea Oțelului în Champions League, e inadmisibil să știi că-ți vin vreo 17 milioane și să nu investești nimic. După evoluția penibilă, nu e normal să vii să spui că asta e valoarea fotbalului românesc… Celebrul antrenor spunea că face 8-9 puncte, și acum spune că ce ne comparăm cu Manchester United”, a spus oficialul timișorenilor.

Articol scris de Radu FAUR

25 Nov. 2011, 15:15 Seria 2
Pe aceeași temă