Stanciu acuză CSU că a umblat la jucătorii săi: „Lincar să-și folosească ceea ce a învățat la școala de antrenori și experiența sa ca jucător, nu la alte metode”

Marius ANGHEL 27 Sep. 2013, 17:46 Seria 2
Stanciu acuză CSU că a umblat la jucătorii săi:**

Înaintea partidei din cadrul celei de-a patra etape a ligii secunde de fotbal dintre ASA Târgu-Mureș și CS U Craiova, directorul general al mureșenilor, Daniel Stanciu are unele nemulțimiri în privința evoluției echipei, în special în ceea ce privesc rezultatele, dar invită suporterii să aibă răbdare cu o echipă în formare.

„Nu sunt mulțumit de rezultate și de jocul echipei, dar trebuie să vedem și părțile pozitive. Am pierdut la Satu Mare un meci în care meritam un rezultat de egalitate, chiar dacă recunosc și că nu meritam nici să-l câștigăm. Trebuie să avem răbdare, echipa este tânără și în formare. Am spus în repetate rânduri, obiectivul este de a construi o echipă competitivă, care să facă față pe prima scenă”, a spus Daniel Stanciu.

Craiovenii umblă cu dedesubturi

Legat de partida de sâmbătă seara, Stanciu a afirmat că s-au încercat să se facă presiuni asupra unor componenți ai echipei mureșene. Pesoanele care au încercat acest lucru au fost numite „intermediari”, care nu fac parte din stafful clubului. „Va fi o partidă dificilă, cu un adversar bine pregătit. Este considerată de unii ca fiind prima echipă a Craiovei, dar nu mai știm care este prima și care a doua. Aceasta nu știm cum s-a înființat, îi este contestată legalitatea. Din surse sigure, știm că au fost contactați jucători din echipa noastră de niște intermediari apropiați echipei craiovene și ne-am luat măsuri de siguranță, i-am avertizat pe jucători de consecințe. Am un mesaj pentru Erik Lincar: să-și folosească ceea ce a învățat la școala de antrenori și experiența sa ca jucător, să nu recurgă la alte metode. Am solicitat o brigadă de arbitri de Liga I și sper ca aceștia să nu facă altceva decât să aplice regulamentul”, a mai declarat directorul mureșenilor.

Plecarea lui Iordănescu, doar zvonuri

Legat de știrea apărută referitoare la părăsirea echipei de către antrenorul Edi Iordănescu, Stanciu a afirmat că acestea au fost doar zvonuri, cuvinte răstălmăcite, care nu au nicio bază. „Nu s-a pus problema plecării lui Iordănescu, n-a vrut să plece și n-am vrut să-l demitem. Am avut doar niște discuții după meciul de la Satu Mare despre nemulțumirile față de prestația unor jucători de la care așteptam mai mult. Am spus de la început, eu am acceptat acest post cu unele condiții. Am pornit la drum ca o echipă, știam pe cine mă bazez și vrem să ne continuăm împreună drumul, să mergem până la capăt împreună și să ne atingem obiectivul. În ceea ce privește jocul, nu țin mult să oferim spectacol, ne dorim să obținem puncte și să încheiem în primele șase”, a completat Stanciu.

Probleme de lot

La partida de la Satu Mare, mureșenii au avut o lungă listă de indisponibilități. Portarul Caparco a fost suspendat pentru eliminarea de la Arad, iar Miclea, Hanca, Buhuși și Crețu au fost suspendați. Miclea este refăcut, dar folosire celorlalți, la care se adaugă Bumba și Patriche este incertă.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL 27 Sep. 2013, 17:46 Seria 2
Pe aceeași temă