Stanciu: „Acasă, cu Vâlcea, sper să demonstrăm că suntem o adevărată echipă de prima scenă”

Marius ANGHEL 19 May. 2014, 13:49 Seria 2
Stanciu:**

ASA Târgu Mureș a încheiat la egalitate, scor alb, 0-0, întâlnirea disputată sâmbătă la Reșița, cu Metalul, partidă care a contat pentru etapa a VI-a a play-off-ului din Seria a II-a a Ligii a II-a. Roș-albaștrii au demonstrat încă odată că sunt de neînvins.

ASA Târgu Mureș conduce în clasament cu 31 de puncte, urmată de CSU Craiova cu 27 și CSM Râmnicu Vâlcea cu 23 de puncte.

Directorul general al mureșenilor, Daniel Stanciu, ar fi dorit să încheie de sâmbătă conturile cu Liga a II-a, dar totuși vrea o promovare în fața propriilor suporteri. „Nu sunt mulțumit de rezultatul obținut la Reșița, însă cu acest egal am mai câștigat un punct în fața unei echipe care speră la promovare. Totuși, trebuie să ținem cont și de faptul că am evoluat în acest joc fără câțiva jucători de bază. Am jucat pe un teren extrem greu mai ales repriza a doua pe care am disputat-o în mocirlă. În continuare promovarea se joacă pentru Liga I. Doresc la meciul următor, acasă cu Râmnicu Vâlcea, să demonstrăm că suntem o adevărată echipă de prima scenă fotbalistică. Sper ca suporterii și fanii echipei ASA Târgu Mureș să vină la stadion în număr cât mai mare pentru a ne susține”, a afirmat Daniel Stanciu pentru Sportul Mureșean.

În etapa următoare, ASA Târgu Mureș va evolua, pe teren propriu, în compania formației CSM Râmnicu Vâlcea. Partida se va disputa sâmbătă, 24 mai, de la ora 18.00, pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș.

Articol scris de Sorin CRĂ‚CIUN


 

Marius ANGHEL 19 May. 2014, 13:49 Seria 2
Pe aceeași temă