Staicu, noul erou al CSM-ului. Atacantul vâlcean a marcat prima „dublă”, pe care i-o dedică viitoarei soții

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Oct. 2015, 23:10 Seria 2
Staicu, noul erou al CSM-ului.  **Atacantul vâlcean a marcat prima
  • CSM Râmnicu Vâlcea a câștigat disputa din Zăvoi cu Unirea Tărlungeni, scor 2-0 și trupa lui Alex Pelici a urcat până pe locul 3 în clasamentul Seriei Vest.

Eroul jocului a fost atacantul vâlcenilor, Marius Staicu, care a înscris ambele goluri, în minutele 72 și 85. Faza care a decis jocul s-a petrecut în minutul 71, când Alex Ionescu a reușit o pasă superbă pentru Staicu și atacantul vâlcenilor, rămas singur cu portarul Muțiu, l-a driblat, apoi a fost faultat în careu. Centralul Cătălin Botaș (Timișoara) a dictat penalty și cartonaș roșu pentru Muțiu, iar în poarta brașovenilor a intrat Dănălache. Tot Staicu, primul pe lista executanților de penalty pentru CSM, a bătut bine lovitura de pedeapsă și a deschis scorul.

În superioritate numerică, Vâlcea s-a despins în minutul 85, când Tomozei a insistat la un balon pe care inițial îl pierduse, a recuperat, a pătruns pe flancul drept și a centrat în fața porții, de unde Staicu a pus capul pentru 2-0. Între cele două reușite ale lui Staicu, Vâlcea a mai ratat o ocazie enormă, prin Vasile, blocat de Dănălache din postură de unu la unu.

„Îi dedic golurile Biancăi”

După joc, Marius Staicu a dedicat golurile logodnicei sale, Bianca, care, pentru prima dată, l-a susținut din tribune la un joc desfășurat în Zăvoi. „Eu vreau să marchez meci de meci, azi am reușit să dau două goluri, este bine pentru echipă, dar și pentru mine, sper să o ținem tot așa. Am început mai timorat, dar ușor, ușor, ne-am făcut jocul și puteam câștiga și mai detașat. Mergem la Mediaș să jucăm cu curaj și să plecăm cu punct sau puncte. Îi dedic golurile Biancăi, avem cununia peste două săptămâni, prezența ei mi-a purtat noroc. Este un sezon echilibrat, oricine poate bate pe oricine, etapă de etapă se schimbă clasamentul” a declarat Marius Staicu, care, peste două săptămâni, și-a programat cununia civilă.

Antrenorul vâlcenilor, Alex Pelici a subliniat jocul foarte bun tactic făcut de echipa sa. „O victorie importantă pentru noi, Unirea a încercat să obțină maximum, deși avea destule probleme, s-a apărat organizat și a încercat să muște pe contraatac. Băieții mei au reușit și au știut să să aibă răbdare, nu ne-am aventurat, nu am lăsat spații pentru a fi surprinși și să pornim iarăși de la 0-1, au jucat exact ce trebuia să joace. Sper să rămânem cu picioarele pe pământ, trebuie să fim cu mintea limpede, să nu ne ridicăm pe vârfuri, mai e mult din acest campionat. Obiectivul autoimpus este intrarea în play-off, trebuie să luăm fiecare meci în parte. Nu vreau să visăm la alte lucruri, trebuie să fim realiști, să acumulăm puncte care, în mod sigur, ne vor duce în play-off.”


CSM Rm.Vâlcea-Unirea Tărlungeni 2-0
Stadion Municipal, spectatori 700
Au marcat Staicu 72-pen.și 85
Eliminări: Muțiu 71

CSM: Fildan – Vasile, Pîrvulescu, Dumitrașcu, Tomozei – Iordache (Neagoe 64), Piscanu – Firțulescu, Ludușan (R.Georgescu 89), B.Geantă (Al.Ionescu 56) – Staicu. Antrenor: Alexandru Pelici

Tărlungeni: Muțiu – M.Popescu, Forika, I.Șerban, Burlacu – Dâlbea (cpt.) (Păduraru 80), Minciună, S.Marin, Vasiloi (Petra 67) – Monea, Chirciu (Dănălache 71). Antrenor: Dan Bona

Arbitri: Cătălin Botaș – Nicolae Chițoiu și Patricia Samsudean ( toți din Timișoara).


Text: Adi GEORGESCU
Foto: Dan LIXANDRU

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Oct. 2015, 23:10 Seria 2
Pe aceeași temă