Stadionul Coronei a fost omologat

23 Aug. 2012, 16:35 Seria 2
Stadionul Coronei** a fost omologat

De la începutul lunii septembrie, brașovenii și nu numai, pot urmări meciuri din liga secundă de fotbal, așa cum se întâmpla cu 5-6 ani în urmă. Acum, microbiștii pot asista la meciuri pe stadionul Carpați, acolo unde va juca proaspăt promovata în liga secundă, Corona Brașov.

Reprezentanții Federației Române de Fotbal au inspectat marți stadionul și au dat aviz favorabil desfășurarii meciurilor din liga secundă pe această arenă. Concomitent, au fost relevate și câteva probleme, care trebuie rezolvate în cel mai scurt timp, iar gazdele vor face demersurile, pentru ca totul să fie regulamentar, pentru startul campionatului.

Conducerea echipei brașovene, prin vocea președintelui Andrei Szakal, a subliniat că ,,până la startul ediției de campionat, stadionul va fi o gazdă primitoare, spectatorii se vor bucura de condiții foarte bune, pentru a urmări meciurile, iar echipa le va oferi spectacole sportive de calitate”.

Primul meci al echipei brașovene, în campionatul ligii secunde este programat la 1 septembrie, pe ,,Carpați”, cu fosta prim divizionară Voința Sibiu. Până atunci, elevii antrenorilor Daniel Bona și Vasile Gherghe vor avea de trecut de faza a patra a Cupei României, urmând să se confrunte, în 28 august, în deplasare, cu Textila Cisnădie, din liga a treia.

Sursa: Corona Brașov

23 Aug. 2012, 16:35 Seria 2
Pe aceeași temă