Corona Brașov a sunat adunarea!

Mihai Andries 15 Jan. 2013, 20:30 Pregătiri, amicale

Liderul seriei Vest din Liga a II-a, ASC Corona Brașov s-a reunit marți 15 ianuarie la stadionul Carpați pentru a pregăti cum se cuvine returul care bate la ușă. Antrenorul principal Dan Bona a condus o ședința de pregătire de reacomodare la efort la care au participat 23 de jucători. Au lipsit din vechiul lot Stere (a plecat la Târgu Mureș) și Târziu  care a fost învoit.
 
Noutățile la primul antrenament s-au numit Mihai Burlacu, brașovean la origini, venit de la Voința Sibiu și juniorul Vlad Căprariu. Se așteaptă ca jucătorii Danalache de la Mioveni și Manea de la Otopeni să-și rezolve problemele cu actualele echipe și să semneze cu Corona în această pauză de iarnă.
 
„Vrem să continuăm seria rezultatelor bune și în noul an, suntem pregătiți să jucăm fiecare meci la victorie. Conducerea clubului încă nu ne-a trasat un obiectiv concret, dar vom lupta pentru fiecare punct și nu ne vom da la o parte în cazul în care rezultatele ne mențin pe un loc promovabil. „  – Dan Bona antrenor principal ASC Corona Brașov
 
Corona se va pregăti la baza proprie până pe 31 ianuarie când se va pleca într-un prim cantonament de 8 zile, la Cheile Grădiștei. Totodată, se dorește perfectarea unui cantonament în Antalya pentru jumătatea lunii februarie.
 
Primul meci amical va avea loc pe data de 26 ianuarie în companiei formației Juventus București.

 

Articol scris de Ciprian JURUBESCU

Mihai Andries 15 Jan. 2013, 20:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă