„Stadionul Carpați ar trebui să se numească Dan Bona”

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 13:44 Seria 2

Corona poate obține și din punct de vedere matematic promovarea în Liga I, dacă va câștiga sâmbătă, meciul de pe teren propriu cu FC Argeș (ora 13.00). Jucătorii și oficialii brașoveni sunt optimiști și vor să sărbătorească sâmbătă promovarea în Liga I.

Directorul tehnic al Coronei, Aurel Țicleanu, spune că brașovenii vor dovedi pe teren că sunt cea mai bună echipă din B2. „Suntem în fața celui mai important meci din acest sezon. Jucătorii noștrii sunt inteligenți și au experiența necesară să câștige acest joc. Un an de zile această echipă a fost cea mai bună din B2, iar la acest meci vrem să dovedim că suntem campioana acestei serii. Sunt foarte încrezător și am mare încredere în acest grup. Îmi este puțină teamă de jocul cu FC Argeș, pentru că este o echipă în formă, dar sâmbătă trebuie ca jucătorii noștri să dea totul pentru victorie”, a spus Țicleanu.

Stadionul „Dan Bona”

Aurel Țicleanu a venit cu o propunere interesantă dacă echipa va promova în Liga I. „Nu trebuie sa uităm faptul că antrenorul Dan Bona a luat această echipă din Liga a 5-a și acum este la un pas de promovarea în prima ligă. Cred că este unic în lume acest lucru. Nu o spun în glumă, dacă echipa asta va ajunge în Liga I și cred că va ajunge, numele stadionului Carpați ar trebui schimbat în „Dan Bona”, pentru că este o performanță unică în lume”.

Bona: „Nimeni nu credea că această echipă va ajunge în Liga I”

La rândul său, antrenorul principal, Dan Bona, spune că secretul succesului este munca și grupul unit de jucători. „Prin multă muncă și cu acest grup extraordinar am ajuns aici, la un pas de promovare. Ne dorim enorm de mult sa câștigăm meciul cu FC Argeș, știm că nu va fi ușor, dar nu ne permitem niciun pas gresit. Suntem la un pas de împlinirea unui vis în care nu credea nimeni, nici chiar eu la startul sezonului. Trebuie să câștigăm acest joc cu orice preț”, a spus Bona.

Coman: „Un meci cât o promovare”

Căpitanul echipei Coronei, Ion Coman, nu concepe decât varianta victoriei în partida cu piteștenii. „Ne asteapta un meci foarte greu. Este un meci cât o promovare, pentru ca termina campionatul cu o victorie in această partidă. Toti jucătorii sunt conștienți de miza acestui joc. Acum nu ne gândim la restanțele financiare, ci doar sa câștigăm meciul cu FC Argeș”, a spus Coman.

Sursa: Monitorul Expres

Foto: Dan Lixandru

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 13:44 Seria 2
Pe aceeași temă