ACS Poli, șifonată serios între Carpați. Probleme grave pentru Alex Popovici

Mihai Andries 16 Nov. 2014, 17:00 Campionat
ACS Poli, șifonată serios între Carpați.** Probleme grave pentru Alex Popovici

Timișorenii nu au avut parte de o „recepție” generoasă la Tărlungeni, unde au remizat ieri în runda a 13-a a Ligii a II-a. ACS Poli s-a ales cu doi jucători accidentați după remiza cu Unirea, scor 1-1. Dacă în cazul lui Rody a fost vorba mai mult de o sperietură, Dan Alexa l-a pierdut în schimb pentru trei săptămâni pe înlocuitorul acestuia, Alex Popovici.

Rodirlei Duarte s-a ales cu o lovitură dură la stomac în prima repriză a jocului din județul Brașov. Atacantul din Insulele Capului Verde s-a ciocnit involuntar de portarul Niczuly, dar a continuat partida. A fost schimbat însă din cauza durerilor în minutul 60. După meci, managerul sportiv Ion Timofte l-a însoțit la spital, dar investigațiile nu au relevat nimic grav, totuși staff-ul medical al echipei va urmări evoluția stării lui Rody pentru a evita orice complicație.

Culmea, înlocuitorul africanului, Alex Popovici a suferit o accidentare gravă. Atacantul timișorean a suferit o fisură la umăr în urma unui duel în careul advers cu două minute înainte de final. Jucătorul de 26 de ani a devenit indisponibil timp de trei săptămâni și a trebuit să fie la rândul lui schimbat pe finalul întâlnirii, cu Trandu.

Timofte: „Atmosferă normală”

Faza accidentării lui Popovici a dus și la o ceartă între jucătorii celor două echipe. Atmosfera a fost apăsătoare și în tribună, unde spectatorii au început să-i admonesteze pe alb-negrii de pe banca de rezerve. Managerul sportiv al lui ACS Poli spune însă că nu s-a întâmplat nimic deosebit față de alte partide ale acestui sezon de B. „A fost o atmosferă normală, așa e la fotbal… Noi am pierdut două puncte prin jocul și ratările noastre, două-trei ocazii mari plus un penalty, dar mergem mai departe”, a concluzionat Ion Timofte.

Sursa: Sport9

Mihai Andries 16 Nov. 2014, 17:00 Campionat
Pe aceeași temă