Unirea Tărlungeni nu-și mai schimbă „casa”

Marius ANGHEL 13 Aug. 2013, 15:45 Seria 2
Unirea Tărlungeni** nu-și mai schimbă

După promovarea în Liga 2, cei de la Unirea Tărlungeni au anunțat că vor disputa meciurile de pe teren propriu la Săcele sau pe Stadionul „Carpați”. Totuși, de acum este clar, gruparea urmând să rămână la baza proprie, care va fi adusă la standardele necesare pentru organizarea meciu­rilor din eșalonul secund.

„Noi am fost fair-play cu toată lumea, mai ales cu cei de la Corona. Acum, când le-am spus că vrem să jucăm pe «Carpați» meciurile de pe teren propriu, nu au fost serioși și, până le urmă, ne-au transmis că ei vor să se antreneze acolo. La Săcele terenul este destul de prost și era mult de lucru. Era nevoie de investiții, astfel că am decis că e mai bine să le facem la baza proprie. Vor fi mărite tribunele, vom reface terenul și vom construi vestiare noi. Suntem în grafic. Cred că este și un avantaj pentru echipă să evolueze pe acest teren”, a declarat primarul Iosif Kiss.

La rândul său, antrenorul Laszlo Balint a opinat: „Din punctul meu de vedere, este cea mai bună decize. Nu era normal să mergem pe alte stadioane. Ne bucurăm că vom putea evolua pe terenul unde am reușit să promovăm în Liga 2, cu care jucătorii sunt obișnuiți. Cate­goric, este un avantaj pentru noi, dar și pentru comunitate. La Tăr­lungeni vor veni echipe de tradiție, cu nume în fotbalul românesc. Mo­mentan, nu se știe componența seriilor. Pe 14 august este Comitetul Executiv în care se va decide totul. Se pare că vor fi două grupe de câte 14 echipe și cred că noi vom evolua în Seria 2, cea în care a fost și Co­rona”.

Sursa: myTEX.ro

Marius ANGHEL 13 Aug. 2013, 15:45 Seria 2
Pe aceeași temă