Spioni de la Oradea

09 Aug. 2009, 12:11 Seria 2
Spioni de la Oradea

La meciul de la Deva, dintre Mureșul și Jiul Petroșani, a fost prezent și antrenorul lui FC Bihor, Ioan Petcu, care a "spionat" echipa lui Daniel Timofte. FC Bihor și Jiul se întâlnesc în prima etapă, la Oradea. Ioan Petcu și-a luat notițe, s-a interesat de unii jucători ai petroșănenilor, iar în minutul 70 al jocului a plecat.

 

La jocul de sâmbătă a fost prezent și patronul Jiului, Alin Simota, care a venit însoțit de Vasile Stafie, fostul director sportiv de la Minerul Lupeni. Stafie a adus la Jiul doi fotbaliști brazilieni pentru a susține probe de joc. Aceștia au intrat în partea a doua a meciului cu Mureșul Deva, dar nu au reușit decât să îl amuze pe Simota.

 

Dacă Ioan Petcu i-a spionat pe „jiuliști”, deoarece peste o săptămână va da piept cu echipa lui Timofte, petroșănenii s-au interesat mai mult de situația financiară a bihorenilor. Conducătorii echipei din Vale au întrebat dacă FC Bihor Oradea s-a înscris sau nu în campionat și au părut surprinși să îl vadă pe Ioan Petcu în tribună cum își lua de zor notițe, la numai câțiva metri distanță de ei.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

09 Aug. 2009, 12:11 Seria 2
Pe aceeași temă