Speranțele Argeșului sunt în Ivănică! „Sper să marchez mai multe goluri în retur”

11 Jan. 2012, 17:27 Seria 2
Speranțele Argeșului sunt în Ivănică!**

Dănuț Ivănică este unul dintre oamenii care îl pot înlocui pe Rover Cârstea în acest retur de campionat. Jucătorul nu a avut cea mai bună primă parte de campionat, reușind să marcheze un singur gol în primele 15 etape ale sezonului, acesta fiind reușit în disputa cu FC Olt, meci câștigat pe teren propriu cu scorul de 2 – 1 de către echipa din Trivale.

Ivănică spune că perioada petrecută cu familia a fost una minunată și că s-a bucurat din plin de vacanța de iarnă. „A fost o vacanță minunată pentru că am ajuns și noi acasă și ne-am vizitat rudele. Am fost împreună cu familia mea și acum am venit dornic de muncă la reunirea echipei. Suntem conștienți că ne așteaptă un retur foarte greu de campionat, dar nu vrem să dezamăgim pe cei ce și-au pus speranțele în noi și sper să facem un retur cât mai bun de campionat. Lumea așteaptă întotdeauna foarte mult de la FC Argeș, iar noi ne dorim la fel, să le arătăm că merităm să jucăm în tricoul acestei echipe”, a declarat jucătorul echipei FC Argeș, Dănuț Ivănică.

Vrea să marcheze mai mult ca în tur

În turul campionatului, Dănuț Ivănică nu se poate lăuda decât cu un singur gol marcat, dar atacantul speră ca returul să fie unul mult mai bun din acest punct de vedere. „Orice jucător cu profil ofensiv își dorește să marcheze cât mai multe goluri. Eu nu am reușit să marchez decât un singur gol în prima parte a campionatului, dar sper că voi putea marca mai multe în acest retur de campionat. Este important și pentru mine acest aspect, pentru că îmi dă mare încredere în mine, dar până la urmă, cel mai important lucru este să câștige echipa și să adunăm cât mai multe puncte”, a declarat Ivănică.

Nu se vede ca înlocuitor al lui Rover Cârstea

Întrebat dacă se vede un posibil înlocuitor al lui Rover Cârstea, dar a precizat că nu acest aspect este important pentru el și că speră ca echipa să obțină rezultate bune. De asemenea, fotbalistul are încredere că Rover Cârstea va face o figură foarte frumoasă la FC Timișoara. „Rover a fost un jucător foarte important pentru noi, pentru că până la urmă nu trebuie uitat faptul că a marcat 10 goluri în prima parte a campionatului și a fost cel mai bun marcator al nostru în turul de campionat. Nu știu dacă putem vorbi de jucători care să îl înlocuiască pe Rover. Până la urmă, cu toții vom încerca să marcăm cât mai multe goluri. Acest lucru mi-l doresc și eu și sper că voi putea realiza un tur mai bun din punct de vedere al numărului de goluri, dar acum este important pentru noi să obțină echipa cât mai multe victorii, pentru că acesta este interesul tuturor”, a încheiat atacantul echipei piteștene.

Sursa: Ziarul Top

11 Jan. 2012, 17:27 Seria 2
Pe aceeași temă