„Sper să marchez și cu FC Bihor”

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 12:25 Seria 2

Sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 11:00, FC Argeș va juca în deplasare împotriva celor de la FC Bihor Oradea, într-o partidă contând pentru etapa a opta din cadrul Ligii a II-a la fotbal. Unul dintre oamenii de la care antrenorul echipei piteștene așteaptă golurile este Dănuț Ivănică, omul ce a reușit o dublă în jocul de campionat cu FC Maramureș. Atacantul a vorbit despre acest meci și a recunoscut că jocul nu va fi deloc unul simplu, dar că speră să obțină un rezultat cât mai important.

– Cu ce gânduri la meciul de sâmbătă?
– Este un meci foarte greu pentru că toată lumea cunoaște cât de bine pregătesc cei de acolo meciurile de pe teren propriu. Cu toate acestea noi cunoaștem această formație pentru că am mai jucat împotriva lor și în sezoanele precedente, dar mă aștept la un joc complicat.

– Se poate obține o victorie?
– Cu siguranță că se poate obține o victorie la Oradea. Noi vom avea de înfruntat una dintre cele mai grele echipe din deplasare, dar care nu este de speriat. Numai că noi pe teren nu trebuie să intrăm nici cu ideea că va fi simplu, dar nici că este imposibil să obții un rezultat bun. Tot ceea ce contează este ca noi să ne facem jocul și să obținem ceea ce ne dorim.

– De ce nu vin punctele din deplasare?
– Cred că este o chestiune de încredere în rândul nostru. Poate că nu avem noi curajul să facem meciuri foarte bune în deplasare, mai ales pentru că în ultimul timp nu am obținut cele mai importante rezultate în jocurile departe de casă. Sunt convins că dacă am reuși să obținem un punct atunci am avea un mai mare curaj și că am obține și primele puncte din deplasare.

– Cât de mult a contat victoria cu FC Maramureș?
– A contat foarte mult pentru că noi nu prea am jucat la început de campionat și asta ne-a afectat și pe noi. Din păcate, nu am scos nici cele mai bune rezultate în deplasare și am ajuns să cădem în clasament. Acum trebuie să strângem puncte și cu toții avem un moral excelent înainte de jocul de la Oradea.

– Ai o încredere mai mare în tine după golurile de sâmbătă?

– Eu tot timpul am avut o foarte mare încredere în forțele mele, numai că nu am reușit să marchez. Acum am reușit să punctez de două ori și sper ca după acest meci să mai pot marca și eu pentru a îmi ajuta echipa să obțină cele mai bune rezultate.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 12:25 Seria 2
Pe aceeași temă