„Sper să înscriu și în campionat, nu doar în amicale”

28 Feb. 2012, 15:54 Seria 2

Pe lista marcatorilor în ultimele meciuri de pregătire susținute, mijlocașul ofensiv al celor de la FC Olt Slatina Andrei David speră să reușească să puncteze pe tabela de marcaj în „oficiale”. Jucătorul de 19 ani este încrezător în parcursul echipei, fiind de părere că se poate mai mult decât clasarea pe ultimele poziții care asigură evitarea retrogradării.

Având obiectiv menținerea în eșalonul secund, șansele îndeplinirii dezideratului au crescut pentru FC Olt Slatina, după ce FRF a anunțat că vor retrograda doar trei echipe. Alb-vișiniii speră chiar să reușească mai mult decât o clasare pe ultimul loc care asigură salvarea, fiind încrezători în parcursul echipei.

„Valoarea lotului a crescut, au venit jucători cu experiență, care ne vor ajuta. Suntem încrezători, noi sperăm la o clasare cât mai bună. Ne așteaptă meciuri grele în primele etape, dar cred că putem scoate puncte importante, chiar dacă întâlnim adversari puternici”
, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Andrei David.

„Meciul cu Alro va fi la fel de special ca celelalte”

Mijlocașul ofensiv speră să aibă evoluții cât mai sigure în retur, iar „reușitele” din meciurile amicale să se repete și în campionat.

„Sper să înscriu și în campionat, nu doar în amicale, să am evoluții bune și să-mi ajut echipa. Suntem pregătiți, am făcut un cantonament reușit, așteptăm începerea campionatului. Meciul cu Alro este la fel de special ca celelalte. Presiunea va fi pe ei, își doresc promovarea, noi mergem să ne facem jocul”, a mai spus mijlocașul ofensiv.

După ultimele precizări aduse de FRF, FC Olt Slatina se află la jumătatea competiției deasupra liniei ce delimitează retrogradarea, situându-se pe locul al treisprezecelea, cu 15 puncte acumulate.

Sursa: Gazeta Nouă

28 Feb. 2012, 15:54 Seria 2
Pe aceeași temă