„Sper ca lumea să se gândească și la viitor, nu doar la retur”

19 Dec. 2011, 14:41 Seria 2

Ajuns acasă, la Ploiești, la puțin după încheierea turului, căpitanul divizionarei secunde de fotbal CSMS Iași nu are parte de foarte multă vacanță, deoarece nu-și permite deloc să stea în această perioadă. Claudiu Tudor a discutat înaintea despărțirii atât cu tehnicianul Ionuț Popa, cât și cu preparatorul fizic Ovidiu Chiribici, despre un program de pregătire pe care să-l efectueze până pe 15 ianuarie, când va avea loc reluarea activității.

„Pauza competițională la Divizia B este una foarte mare, de o lună și jumătate, iar dacă nu te pregătești deloc în acest interval degeaba te mai întorci la antrenamente la jumătatea lui ianuarie, că tare greu mai poți recupera terenul pierdut. Alerg zi de zi, excepție făcând duminica, deoarece o săptămână pierdută în această perioadă va însemna practic vreo trei pentru a da jos kilogramele acumulate”, ne-a spus căpitanul Claudiu Tudor. El așteaptă să-și primească săptămâna aceasta salariul pe noiembrie, dar poate și diferențele promise de club, rezultând din chirii și alte sume prevăzute în contract.

Coordonatorul de joc din Copou are foarte multă încredere în antrenorul Ionuț Popa că va face cele mai inspirate mutări în această perioadă pentru ca CSMS să urce în Liga I la vară. Tudor este de părere că întăriri sunt necesare în toate compartimentele, fiind de părere că o concurență pe posturi va fi extrem de benefică pentru ieșeni în primăvară, putându-i ajuta mult să-și atingă obiectivul. „Să nu uităm că distanța față de promovare, chiar nesperat de mică la un moment dat, este de doar o victorie, care poate fi anulată în meciul direct. Așa că trebuie profitat la maxim de culoarul extrem de favorabil creat, cu care te întâlnești o dată la nu știu câți ani”, a completat căpitanul ieșenilor, convins că CSMS s-ar putea întări iarna aceasta chiar și din eșalonul secund, unde crede că sunt destui jucători buni.

Lui Claudiu Tudor îi pare rău că Iașul nu a terminat turul în postura de lider, crezând că dacă atmosfera din vestiar nu s-ar fi stricat din cauza atât de mult discutatului sistem de premiere echipa ar fi luat o opțiune importantă în privința atingerii obiectivului încă din toamnă. „Sperăm ca iarna aceasta nea Popică să soluționeze și această problemă, care a dat atât de multe bătăi de cap în prima parte a sezonului și care ne-a aruncat tocmai pe locul 6. Nu dorim decât ca Regulamentul de Ordine Interioară al clubului să stimuleze performanța”, a concis conducătorul de joc al ieșenilor.

„Jucătorii de la Tulcea, Săgeata și Snagov se tot plâng că nu au văzut bani întreaga toamnă, dar în clasament se situează înaintea noastră. Asta ce înseamnă oare? Că nu-și doresc cumva promovarea? În niciun caz!”
Claudiu Tudor, căpitan CSMS Iași

„Întăriri ar trebui peste tot în echipă, și nu neapărat de la Liga I, pentru că sunt destui jucători talentați și în Divizia B. Trebuie însă și ceva inspirație și sper ca lumea să se gândească și la viitor, nu doar la retur”
Claudiu Tudor

Sursa: Evenimentul

19 Dec. 2011, 14:41 Seria 2
Pe aceeași temă