„Sper ca golul din amicalul cu Juventus să fie al descătușării”

15 Aug. 2012, 10:30 Seria 2

Atacantul sosit în această vară de la CS Turnu Severin, Alex Marin, a marcat primul gol, în tricoul grupării FC Olt Slatina, în amicalul susținut cu Juventus București. După ratările din meciurile precedente, „vârful” de 23 de ani speră ca „reușita” să-i aducă descătușarea.

Trimis pe teren, după pauză, în amicalul cu Juventus București, masivul atacant al grupării FC Olt Slatina, Alex Marin, a deschis scorul după o reluare cu capul din careu, bifând astfel prima sa „reușită”. „Vârful” sosit de la CS Turnu Severin s-a integrat bine în tabăra pregătită de Dan Oprescu și speră să marcheze cât mai multe goluri.

„După ratările din meciurile trecute, sper ca acest gol să-mi aducă descătușarea. Sunt bucuros că am marcat, este o senzație foarte frumoasă atunci când înscrii, când echipa câștigă. Sunt atacant, iar rolul meu este să dau gol, sper să reușesc cât mai multe. Jocurile amicale contează pentru moral, suntem neînvinși, sper să o ținem tot așa, mai ales în campionat”, a declarat atacantul celor de la FC Olt Slatina, Alex Marin.

„Este o serie grea”

Sezonul trecut, atacantul de 23 de ani a bifat promovarea cu gruparea de la malul Dunării, într-o serie în care FC Timișoara și Gloria Bistrița au terminat pe primele două locuri, CS Turnu Severin reușind accederea în Liga I de pe poziția a treia. Alex Marin spune că obiectivul grupării FC Olt Slatina este câștigarea fiecărui meci.

„Noi ne propunem să câștigăm fiecare meci. Este o serie grea, sunt mai multe echipe care au retrogradat din Liga I, dar rămâne de văzut care va fi parcursul fiecărei formații. Ne-am fi dorit să începem pe 1 septembrie, să intrăm în febra meciurilor oficiale, suntem nerăbdători să jucăm, dar pe de altă parte este bine pentru că avem timp să închegăm relațiile de joc”, a mai spus atacantul celor de la FC Olt Slatina.

Alex Marin a evoluat în prima parte a sezonului trecut pentru Juventus București, fiind golgheterul echipei cu cinci „reușite”, iar în retur a marcat două goluri pentru Gaz Metan Severin.

Amicalul cu CS Mioveni se joacă la Ștefănești

Programat inițial pe stadionul Dacia din Mioveni, amicalul pe care FC Olt Slatina îl va disputa, miercuri, în deplasare, în compania formației argeșene ce a retrogradat din Liga I, se va disputa pe terenul de la Ștefănești.

Schimbarea locației a adus și modificarea orei de disputare, startul jocului urmând a fi dat cu începere de la ora 18.00.

După amicalul cu CS Mioveni, gruparea pregătită de Dan Oprescu va susține, sâmbătă, un meci de pregătire tot în compania unei colege de serie, FC Argeș. FC Olt Slatina este neînvinsă în meciurile de pregătire susținute în această vară, înregistrând patru victorii și trei remize.

Sursa: Gazeta Nouă

15 Aug. 2012, 10:30 Seria 2
Pe aceeași temă