Șoimii Pâncota își lingile rănile cu Zăbraniul. Irimia și Dragalina stau cu CSM Râmnicu Vâlcea

Marius ANGHEL 27 Oct. 2015, 10:25 Seria 2
Șoimii Pâncota își lingile rănile cu Zăbraniul.** Irimia și Dragalina stau cu CSM Râmnicu Vâlcea

Echipa din Podgoria arădeană, Șoimii Pâncota, a ajuns la al treilea eșec consecutiv în campionat, conturat după pauza meciului de la Târgoviște, 0-2 cu Chindia. În afara faptului că nu au mișcat clasamentul, pâncotanii au pierdut doi oameni importanți pentru meciul de sâmbătă, cu viceliderul Seriei a II-a. Portarul Cristian Irimia și mijlocașul ofensiv Dragoș Dragalina au încasat cel de-al patrulea cartonaș galben al sezonului și sunt suspendați pentru jocul cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Cele două absențe, legată și de dorința lui Ionuț Popa de a avea variante și pentru alte posturi, au dus la programarea unui meci de verificare. Acesta va avea loc astăzi, de la ora 16, la Zăbrani, împotriva divizionarei a patra antrenată de Leo Pința și întărită și ea recent cu câțiva fotbaliști timișoreni: Oberșterescu sau Crișan.

În formația „șoimilor” vor reveni Daniel Dan și căpitanul Issa, care și-au ispășit etapa de suspendare și – probabil – și Florin Gâlcă. Sunt speranțe că mijlocașului de bandă i se va achita în sfârșit amenda de 530 de lei luată după eliminarea cu FC Caransebeș și fostul utist va fi din nou la dispoziția lui Popa.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Oct. 2015, 10:25 Seria 2
Pe aceeași temă