Șoimii caută atacanți pentru play-out. Spaniol, portughez, ivorian sau români sunt pe lista arădenilor

Marius ANGHEL 02 Apr. 2015, 13:52 Seria 2
Șoimii caută atacanți pentru play-out.** Spaniol, portughez, ivorian sau români sunt pe lista arădenilor

Șoimii Pâncota parcă e blestemată când vine vorba despre atacanții săi. În iarnă, arădenii păreau acoperiți cu cuplul Alin Mihai – Marco Enciu, însă niciunul dintre ei nu aveau să reînceapă campionatul în „alb-negru”. Golgheterul „șoimilor” a suferit o accidentare gravă în amicalul cu Giarmata, iar Enciu a trebuit să se întoarcă la Farul Constanța.

În acel moment, conducerea Pâncotei s-a reorientat spre Albert Voinea și Alexandru Cioablă, însă niciunul dintre ei nu a marcat vreun gol în partidele oficiale disputate în 2015.

Mai mult, Voinea s-a accidentat și el destul de grav în deplasarea de la Timișoara, iar în săptămâna premergătoare confruntării cu Mioveniul s-a „rupt” și Sălăjan. Cum Burian e ieșit total din schemă, singurul atacant de meserie din lot a rămas Cioablă. Prin urmare, șefii „șoimilor” și-au întins repede „antenele” și au deschis discuții cu mai mulți jucători.

„Sunt în permanentă legătură cu patru-cinci impresari pentru câțiva atacanți, un spaniol, un portughez, un ivorian, dar și români. Cu cei străini e mai complicată situația, căci e nevoie de carte verde, care nu știu cât de repede va veni. Sperăm, totuși, ca până vineri să luăm un atacant, dacă nu trebuie să ne descurcăm cu ceea ce avem. De Cioablă chiar mi-a plăcut în amicalul de la Zăbrani, pare să fie în creștere de formă”, a explicat Pavel Piroș, președintele Pâncotei.

Sâmbătă, la Caransebeș, în primul meci ai play-out-ului ligii secunde, Adrian Rusu și-ar putea relua locul în primul „unsprezece” pâncotan după o absență de șapte luni de zile. „Avem mare nevoie de experiența și valoarea sa. E un jucător important pentru noi, primul căpitan al echipei”, a mai spus Piroș despre fostul fundaș al Pandurilor Târgu Jiu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Apr. 2015, 13:52 Seria 2
Pe aceeași temă