ȘOCANT! Irimescu a făcut preinfarct înaintea meciului cu Luceafărul: „E la Craiova, zic că e stabilizat”

21 Apr. 2012, 13:31 Seria 2
ȘOCANT! Irimescu** a făcut preinfarct înaintea meciului cu Luceafărul:

Președintele echipei Alro Slatina, Jane Nițulescu, a povestit cele petrecute cu antrenorul MIrcea Irimescu înaintea partidei cu Luceafărul Oradea.

„S-a întâmplat înainte de a ieși la încălzire. La zece fără un sfert l-au băgat în salvare, l-au dus la spital și i-au făcut analizele. I-a ieșit nu știu ce probleme, care dă naștere la preinfarct, nu știu eu să explic, mi-a spus doctoral. Se simțea rău de azi dimineață, ne-a spus el. De-aia și trebuia să facă electrocardiogramă, că nu se simțea bine. E o sâmbătă urâtă pentru noi. Pe Mircea l-au luat, e practice într-un preinfarct. E la Craiova, zic că e stabilizat. Probabil pe fond nervos, pe stress, că de la altceva nu putea să facă, e un munte de om”, a declarat Nițulescu pentru Olt TV.


Înainte de începerea jocului cu Luceafărul Oradea, antrenorul principal de la Alro Slatina, Mircea Irimescu, a fost transportat la spital.

Acesta s-a simțit rău și a avut nevoie de un consult de specialitate. După un prim consult la Spitalul de Urgență Slatina, Irimescu a fost transportat la un spital din Craiova. Medicii s-au temut că antrenorul grupării slătinene a făcut un infarct sau un atac cerebral.

Aluminiștii au primit indicații de la marginea terenului de la „secundul” George Biță.

Cârțu a coborât la vestiare la pauză

Consilierul tehnic de la Alro Slatina, Sorin Cârțu, a văzut meciul cu Luceafărul Oradea din tribună, alături de președintele executiv, Jane Nițulescu.

La pauză, Cârțu a coborât la vestiare și le-a dat indicații jucătorilor aluminiști.

Debutul cuplului Cârțu – Irimescu la Alro a început cu ghinion, doar 1-1 cu Luceafărul Oradea.

Vom reveni cu amănunte.

Sursa: Gazeta Nouă

21 Apr. 2012, 13:31 Seria 2
Pe aceeași temă