Șoc la Damila! Erik Lincar și-a dat demisia

Marius ANGHEL 20 Dec. 2012, 16:38 Seria 2
Șoc la Damila!** Erik Lincar și-a dat demisia

Antrenorul Erik Lincar a decis să părăsească Damila, o decizie extrem de dureroasă pentru oficialii clubului, jucători și fani.

Bucuria unui tur foarte bun și a alegerii patronului Dan Nițu în Senat este umbrită de plecarea iminentă a tehnicianului Erik Lincar. Deși i-a pregătit pe alb-verzi doar un an, antrenorul și-a lăsat amprenta pe istoria clubului, reușind o promovare istorică în eșalonul second, acolo unde, în tur, Damila a fost una dintre revelații, terminând pe locul 4.

„Este decizia mea să plec de la Vâlcea, motivele sunt de ordin familial. Soția a născut de curând o fetiță, mai avem și un băiețel de cinci ani. Noi locuim singuri la București, este nevoie să fiu și eu acolo, eventual să îmi găsesc un angajament în zonă” a explicat Lincar pentru liga2.ro.

Deși a luat în calcul mutarea întregii sale familii la Râmnicu Vâlcea, familia Lincar a renunțat la această variantă, preferând să rămână la București.

Pentru patronul Dan Nițu începe chinul căutării unui alt antrenor de succes, care să continue munca începută de Lincar, într-un moment în care nimeni nu se gândea la acest lucru.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 20 Dec. 2012, 16:38 Seria 2
Pe aceeași temă