Slătinenii țintesc 3 puncte la Oradea: „Vrem să ne consolidăm locul patru”

25 May. 2012, 14:25 Seria 2
Slătinenii țintesc 3 puncte la Oradea:**

Alro Slatina nu a obținut nicio victorie pe teren străin în cea de-a doua parte a sezonului, înregistrând doar două rezultate de egalitate, la Târgoviște (scor 0-0) și la Pitești (1-1).

Cele două puncte din deplasare au fost obținute după sosirea lui Sorin Cârțu la Slatina, după Paște fiind numit consilier tehnic. În mandatul său la Alro, Cârțu a înregistrat 15 puncte, din care trei au fost primite la masa verde. Aluminiștii au vineri o ultimă șansă să obțină prima victorie din acest an în deplasare, urmând să întâlnească FC Bihor Oradea, cele două formații fiind despărțite în clasament de trei puncte.

Elevii lui Sorin Cârțu au plecat joi dimineață spre Oradea, lotul fiind format din 20 de jucători.

„Am plecat joi dimineață spre Oradea, pentru că jocul se dispută vineri, de la ora 17.30. Nu avem probleme de lot, nici jucători suspendați și nici accidentați. În lotul pentru această deplasare au fost incluși 20 de jucători”, a spus George Biță.

Tehnicianul grupării slătinene, George Biță, a declarat că o victorie la Oradea ar consolida poziția echipei de pe malul Oltului în clasamentul Seriei a II-a.

„Mergem la Oradea la victorie, vrem să ne consolidăm locul patru din clasament. Aceasta este situația, chiar dacă nu ne-am îndeplinit obiectivul. Sperăm să terminăm pe locul al patrulea, este un loc bun. O să vedem ce o să mai fie în sezonul următor. Cine rămâne și cine pleacă!”, a spus Biță.

Partida de pe stadionul „Municipal” din Oradea va începe la ora 17.30.

În meciul tur, Alro Slatina a învins la scor FC Bihor Oradea, cu 5-1, golurile slătinenilor fiind marcate de Sergiu Popescu, Bogdan Vișa, Ionuț Stancu (de două ori) și Precup.

Sursa: Gazeta Nouă

25 May. 2012, 14:25 Seria 2
Pe aceeași temă