Slătinenii se tem de arbitri la Târgu Mureș! „Sperăm să nu facă diferența”

Marius ANGHEL 23 Oct. 2013, 11:50 Seria 2
Slătinenii se tem de arbitri la Târgu Mureș!** „Sperăm să nu facă diferența

ASA Târgu Mureș, formație ce aspiră la promovare, a obținut puncte prețioase în acest debut de sezon, grație unor penalty-uri primite în prelungirile meciurilor. Ardelenii au egalat UTA Arad și CS U Craiova, la ultimele faze de joc, de la punctul cu var.

Slătinenii se tem de arbitraj în deplasarea de la ASA Târgu Mureș, având în vedere faptul că ardelenii au beneficiat de penalty-uri discutabile, în prelungirile unor meciuri în care erau conduși pe tabelă. Echipa prezidată de Daniel Stanciu a obținut astfel puncte cu UTA Arad și CS U Craiova, grație deciziilor arbitrilor, egalând, în minutele 90+3, respectiv 90+4, de la punctul cu var. Mai mult, cu Minerul Motru, ardelenii au avut nevoie de eliminarea a doi jucători în tabăra adversă pentru a se impune, câștigând la limită cu 1-0. Din cele patru goluri marcate de ASA Târgu Mureș, în cele șase meciuri disputate, două dintre ele au fost marcate de la punctul cu var.

„Valoric nu sunt cu nimic mai presus decât noi”

Președintele celor de la FC Olt Slatina, Cristi Șcheau, speră ca echipa să nu fie dezavantajată de arbitraj. Meciul va fi condus la centru de Paul Unimatan, ajutat la cele două tușe de Gabriel Bârjac și Marius Nicoară.

„Meci greu, întâlnim o echipă care are obiectiv promovarea. Având în vedere modul în care Târgu Mureș a obținut o parte din puncte, prin penalty-uri și eliminări gratuite, ne temem de arbitraj. Valoric nu sunt cu nimic mai presus de noi, avem nevoie de încredere și arbitraj corect, iar eu spun că putem reveni cu puncte. Sperăm ca arbitrajul să nu facă diferența. I-am urmărit, am analizat jocul lor, nu sunt peste noi”, a declarat oficialul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Șcheau.

ASA Târgu Mureș are obiectiv promovarea în Liga I, în vară, conducerea clubului aducându-l în funcția de președinte pe Daniel Stanciu, cel care a mai trecut pe la FC Vaslui sau Poli Timișoara.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 23 Oct. 2013, 11:50 Seria 2
Pe aceeași temă