Slătinenii își fac griji pentru starea gazonului: „Sperăm să se mai usuce”

Marius ANGHEL 29 Mar. 2013, 14:05 Seria 2
Slătinenii își fac griji pentru starea gazonului:**

Oficialii clubului FC Olt Slatina fac eforturi pentru ca terenul să se prezinte cât mai bine la ora jocului cu FC Bihor Oradea. Gazonul de pe Stadionul 1 Mai a fost deszăpezit, joi dimineață, însă terenul este în continuare îmbibat de apă în urma precipitațiilor căzute, însemnate cantitativ.

„Ne ocupăm să creăm condiții cât mai bune pentru acest meci, am îndepărtat zăpada de pe teren, sperăm ca până la ora meciului să se mai usuce, să nu fie atât de greu, și bineînțeles sperăm să nu mai fie precipitații. În rest, totul este pus la punct, așteptăm meciul, am încredere că vom câștiga. Cu siguranță echipa va fi susținută, este echipa orașului, contăm pe o susținere masivă. Am mare încredere că locul nostru va fi în prima jumătate a clasamentului”, a declarat președintele celor de la FC Olt Slatina, Ionuț Ivan, în cadrul unei conferințe de presă.

Divizionara secundă slătineană debutează în fața suporterilor împotriva grupării orădene, echipă situată pe locul cinci în clasamentul seriei, la șase lungimi distanță de locul promovabil. Echipa pregătită de Dan Oprescu are nevoie de un rezultat pozitiv, însă misiunea nu va fi deloc ușoară. FC Bihor vine cu un moral bun după victoria cu liderul seriei, Corona Brașov, iar punctele puse în joc se anunță aprig disputate.

Tehnicianul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, nu se confruntă cu probleme serioase de lot, singura indisponibilitate fiind Norbert Polgar, suspendat pentru cumul de cartonașe, după ce în runda precedentă a fost avertizat cu „galben”. „Tot lotul este valid, nu sunt probleme medicale, în schimb Polgar este suspendat”, a spus Oprescu.

Jucătorii grupării slătinene speră ca suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion, pentru a-i susține. „Așteptăm sprijinul suporterilor, sperăm să vină cât mai multă lume să ne susțină, cu toții ne dorim să câștigăm”, declara, înaintea acestui meci, căpitanul de echipă al grupării FC Olt Slatina, goalkeeper-ul Cristi Bordea.

Meciul se va disputa, duminică, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul 1 Mai. Întâlnirea va fi transmisă în direct pe postul de televiziune Dolce Sport 2. Observatorul partidei este Florin Mierea (Timișoara).

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 29 Mar. 2013, 14:05 Seria 2
Pe aceeași temă