Slătinenii au plecat cu gânduri mari la Satu Mare: „E un meci greu, cu implicare la play-off”

Marius ANGHEL 19 Mar. 2014, 13:11 Seria 2
Slătinenii au plecat cu gânduri mari la Satu Mare:**

Divizionara secundă slătineană are parte de un meci foarte dificil, în deplasare, în compania echipei neînvinse pe teren propriu, Olimpia Satu Mare.

Lotul aflat sub comanda tehnicianului Dan Oprescu va pleca, miercuri, în jurul orei 10.00, după susținerea antrenamentului, spre Satu Mare. Slătinenii vor avea parte de un drum lung, cu autocarul, de aproximativ 11 ore. Divizionara secundă slătineană va efectua, joi, un antrenament, la Satu Mare, în care va pune la punct ultimele detalii legate de joc.

Cele două formații sunt despărțite de un punct, Olimpia Satu Mare aflându-se pe locul cinci. Prin urmare meciul este extrem de important pentru accederea în play-off. Misiunea slătinenilor nu va fi deloc ușoară, formația ardeleană fiind neînvinsă în actuala stagiune pe teren propriu.

„E un meci greu, cu implicare la accederea în play-off”

Președintele celor de la FC Olt Slatina, Cristi Șcheau, este convins că meciul nu va fi deloc ușor. Oficialul clubului este de părere că dacă echipa se va mobiliza la fel de bine că la meciul precedent, cu ASA Târgu Mureș, va reveni cu puncte.

„E un meci greu, cu implicare la accederea în play-off. Întâlnim o echipă incomodă, care cedează greu puncte pe teren propriu, o echipă cu arbitraje favorabile. Dacă vom avea aceeași determinare ca în meciul cu Târgu Mureș, sunt sigur că vom obține un rezultat pozitiv. Dacă am reuși să legăm două rezultate pozitive, ne-ar ajuta mult, iar moralul înaintea meciului cu CS U Craiova ar fi unul ridicat”, a declarat Șcheau.

Meciul se va disputa, vineri, cu începere de la ora 16.00, pe Stadionul „Olimpia” din Satu Mare.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 19 Mar. 2014, 13:11 Seria 2
Pe aceeași temă