Situație extremă la „U” Cluj! „Studenții” au scos la vânzare echipamentele din sezonul trecut pentru a face rost de bani: „Grăbiți-vă pentru că stocul este limitat”

Marius ANGHEL 11 Aug. 2015, 12:14 Seria 2

Aflată într-o situație delicată din punct de vedere financiar, Universitatea Cluj trebuie să o ia practic aproape de la zero în noul sezon competițional, 2015-2016, cel în care va evolua în Liga 2. Gruparea ardeleană se află în insolvență, patronul este fugit din țară, iar banii din drepturile TV nu vor mai fi ca cei din prima ligă. Fără un buget stabilit cu doar trei săptămâni pâna la startul campionatului, administratorul judiciar al clubului, Marieta Anastasescu, a apelat la un gest mai puțin văzut pentru a face rost de bani, fie ei cât de puțini. „U” Cluj a anunțat luni, 10 iulie, pe site-ul oficial, că scoate la vânzare tricourile de joc ale „studenților” din sezonul trecut. Astfel, fanii „șepcilor roșii” își pot achiziționa din Iulius Mall echipamentele îmbracate în ultimul sezon al Ligii 1 de Lemnaru, Mengolo sau Ciupe.

Iată în întregime comunicatul celor de la „U” Cluj:

„Universitatea Cluj scoate la vânzarea tricourile de joc îmbrăcate de Lemnaru, Mengolo sau Ciupe în sezonul trecut.

Tricourile albe complet și cele roșii, folosite de „studenți” în meciurile disputate pe teren advers vor putea fi achiziționate, începând de azi, 10 august, de la standul oficial din Iulius Mall. Echipamentul este cel purtat de fotbaliștii lui „U”, în stagiunea precedentă, în meciuri care ne stârnesc amintiri plăcute, precum cel cu Ceahlăul Piatra-Neamț (6-0) sau cel de pe terenul Pandurilor, câștigat cu 1-0.

Prețul unui tricou va fi de 150 de lei, iar sfatul nostru este să vă grăbiți pentru că stocul este limitat”, este mesajul postat pe universitateacluj.ro.


Echipamentele alb și roșu ale „studenților” pot fi achiziționate în această perioadă de suporteri

Buș nu continuă cu „U” Cluj

Altfel, Laurențiu Buș (27 ani), jucător care s-a pregătit săptămâna trecută cu „U” Cluj și care a jucat o repriză în amicalul cu Unirea Jucu, scor 0-0, nu va rămâne la echipă. Mijlocașul nu a ajuns la o înțelegere cu conducerea în privința un contract pentru sezonul următor din liga a doua. „Nu cred că o să mai continui deocamdată la U. Negociez cu o echipă din Norvegia și poate am să merg acolo. Dacă nu, mă orientez. Nu e momentul să mă intorc la U, încă”, a spus, pentru stiridesport.ro, Buș, care a explicat și de ce nu a acceptat oferta primită: „Nu sunt bani. Și nici măcar o minimă garanție că îi vezi. Doar promisiuni din partea doamnei. Pentru cei tineri e o șansă. Iar Papi cu Sisi sunt ca o mană cerească pentru echipa asta. Dar fără jucători cu experiență le va fi foarte greu”.

Marius ANGHEL 11 Aug. 2015, 12:14 Seria 2
Pe aceeași temă