Sitoe, în grațiile antrenorilor

13 Mar. 2012, 16:49 Seria 2
Sitoe,** în grațiile antrenorilor

UTA a optat pentru doi atacanți străini în această iarnă, însă niciunul dintre ei nu a confirmat până în momentul de față. Deși se află în Calea Aurel Vlaicu de aproape două luni de zile, grecul Vasilios Galanis nu a reușit niciun gol în amicale, având destule prestații mediocre. „Oficialii” arădeni susțin că „vârful” elen va primi în continuare șanse, cum și ultimul sosit, Jerry Sitoe, se află în grațiile antrenorilor.

Chiar dacă nici mozambicanul de națională nu a arătat mare lucru în cele două săptămâni de când e la Arad, cel puțin Roland Nagy îi dă credit atacantului de culoare. „Încă nu s-a acomodat, schimbarea de mediu și temperatură au fost prea mari pentru el. Nici cu terenurile nu s-a obișnuit prea bine, a venit și cu o ușoară contactură musculară, care s-a agravat puțin, iar randamentul său nu a fost cel dorit. Dar, se vede că are calitate, știe fotbal și merită să avem răbdare cu el, așa cum le dăm credit altor tineri din lot, ca Miron sau Capătă. Noi sperăm ca jucătorii experimențati să se integreze cât mai rapid, așteptările mari vin de la ei”, consideră antrenorul principal al „textiliștilor”.

Până un alta, Sitoe are șanse minime să prindă lotul pentru meciul cu Juventus București, el urmând să facă o investigație medicală amănunțită la coapsa piciorului drept. Dacă problema nu e gravă, mozambicanul va fi legitimat și ar putea intra în calcule pentru deplasarea de la Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Sport Arad

Foto: Viorel MUSCĂ‚

13 Mar. 2012, 16:49 Seria 2
Pe aceeași temă