„Jerry e un băiat simpatic, are calități, Miron încă se antrenează ca la juniori”

20 Apr. 2012, 18:31 Seria 2

Una din principalele probleme ale grupării arădene în acest sezon a reprezentat-o compartimentul ofensiv. Octavian Drăghici și Claudiu Drăgan s-au despărțit în iarnă de UTA, după ce nu au reușit să ofere randamentul scontat, Capătă și Miron rămân la statul de speranțe, iar Mara, Galanis, Sitoe sau Bucur încă mai au multe de demonstrat în etapele rămase până la finalul sezonului.

„Am încercat în această perioadă să îmi învăț jucătorii, să le înțeleg modul de gândire, modul cum se antrenează, dar aceste lucruri nu se pot întâmpla peste noapte. Eu sper să fiu inspirat și să găsesc jucătorii cei mai potriviți pentru fiecare etapă. Un lucru e cert, eu nu sunt un antrenor care stabilește echipa pentru sâmbătă încă de luni. Pe mine mă interesează cum se antrenează, cât de motivați sunt, multe se pot schimba până la ora meciului”, a declarat Adrian Falub.

Directorul tehnic a continuat, făcând o scurtă analiză a trei dintre fotbaliștii din atacul „Bătrânei Doamne”. „Jerry Sitoe e un băiat simpatic, dar nu știu nivelul fotbalului din Mozambic. Totuși, dacă a ajuns titular în naționala acestei țări înseamnă că o merită. Are calități, dar e greu să vii din Africa și să te acomodezi la o altă cultură fotbalistică, altă mâncare, alte condiții… Miron e și el plin de calități, e un jucător care îmi place mult, dar el încă se antrenează ca la juniori. E normal acest lucru la vârsta lui, dar trebuie să facă pasul spre seniori în ceea ce privește modul de gândire. Dacă la juniori ești vedetă, la seniori e altceva, trebuie să te antrenezi total. Bucur e un jucător de atac, la Turda a evoluat în spatele vârfului, acolo zice el că se simte cel mai bine. Dar, eu cred că poate juca și pe benzi. Important e să se pregătească cât mai bine”, a precizat noul „principal” din Calea Aurel Vlaicu.

Sursa: Sport Arad

20 Apr. 2012, 18:31 Seria 2
Pe aceeași temă