Simota așteaptă confirmare din partea lui Gică Popescu și Gică Hagi

11 Jun. 2009, 14:10 Seria 2
Simota așteaptă confirmare** din partea lui Gică Popescu și Gică Hagi

Jiul se pregătește de sărbătoare în această vară, „minerii”, aniversând 90 de ani de existență. Oficialii petroșeneni promit ca aniversarea să nu treacă neobservată. Astfel finanțatorul Alin Simota a cerut deja sprijin financiar Consiliului Județean Hunedoara, dar și Consiliului Local Petroșani.

 

„O astfel de aniversare necesită o sumă mare de bani de aceea am apelat la factorii locali”, au spus jiuliștii.

 

Dacă cei de la județ au fost pe recepție prin vocea președintelui Consiliului Județean, Mircea Moloț, alocându-se suma de 200 de milioane de lei vechi, finanțatorul alb-negrilor spune că nu a găsit aceiași înțelegere și la Petroșani. „De la Primăria Petroșani nu am primit nici un răspuns concret, doar vorbe”, a spus acesta.

 

Simota a declarat că are de gând la aniversare să-i invite p doi dintre sportivii cu nume marcante în România: Gică Hagi și Gică Popescu. „Deocamdată nu a primit nici un răspuns din partea lor așa că așteptăm. Vreau ca această aniversare să fie de neuitat. Nu știm încă data pe care va avea loc”.

 

Este posibil ca cei 90 de ani să fie aniversați în luna august o dată cu Ziua Minerului. Conducerea petroșeneană are de gând să scoată chiar o revistă despre activitatea celui mai îndrăgit club din județ, precum și organizarea unui meci între vedetele de ieri ale Jiului și cele de azi. Alin Simota mai afirmat că vrea să aducă la Petroșani o echipă cu nume din fotbalul românesc.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

11 Jun. 2009, 14:10 Seria 2
Pe aceeași temă