Simon Maurer a asigurat liniștea financiară la FC Brașov pentru următoarele două etape. „Am ajutat și vom ajuta în continuare”

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 18:10 Seria 2
Simon Maurer a asigurat liniștea financiară la FC Brașov pentru următoarele două etape.**

Cum FC Brașov traversează cea mai dificilă perioadă din istoria clubului, orice ajutor este binevenit. Pentru deplasarea de la Arad, în scopul disputării meciului din etapa a 19-a a Ligii 2 cu UTA Bătrâna Doamnă, oficialii „stegari” i-au solicitat ajutorul lui Simon Maurer, om de afaceri care are un contract de sponsorizare în derulare cu gruparea brașoveană.

Maurer a acceptat să plătească un avans din contractul pe luna martie, sumă care acoperă costurile de deplasare, cazare și masă pentru delegația brașoveană la Arad. Mai mult, săptămâna viitoare, Maurer va achita și restul banilor, sumă care va acoperi toate cheltuielile de organizare a meciului cu Unirea Tărlungeni.

„Am ajutat și vom ajuta în continuare FC Brașov. Am plătit astăzi un avans din contractul de sponsorizare pentru luna martie la solicitarea celor de la FC Brașov. Deocamdată doar atât”, a precizat, citat de Monitorul Expres, Claudiu Tămîrjan, reprezentantul omului de afaceri Simon Maurer.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 18:10 Seria 2
Pe aceeași temă