„Și Rufă știe că Damila e mai bună”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2012, 14:23 Seria 2

Deși prins cu campania electorală pentru candidatura la Senat, patronul Damilei, Dan Nițu spune că va face eforturi ca mâine să vină la derbyul județului, cu CSM, care se va disputa la Drăgășani, de la ora 11.00.

„Va fi un meci interesant, fiecare vrea să își facă treaba , noi avem ambiții de promovare, CSM are ambiția să se salveze, sunt două echipe cu orgolii mari. Mă aștept la cel puțin 2.500 de spectatori la Drăgășani” spune Dan Nițu.

Rivalitatea dintre Dan Nițu și patronul din Zăvoi, Cătălin Rufă a pornit în vară, când bucureșteanul a refuzat să accepte și pe Damila în Zăvoi. Rufă s-a folosit de o clauză din contractul de asociere cu Primăria, prin care se specifică că o altă echipă nu poate juca pe „Municipal” fără acordul său.

„Atunci, ne-am rugat de el în toate felurile posibile, mai aveam doar să cădem în genunchi. Nu trebuie să îi mai demonstrez nimic, se știe că Damila e mai bună, cred că o știe și domnul Rufă, a văzut asta în tur. Am știu mereu să facem performanță. În această iarnă, din punct de vedere moral, nu mai putem pleca de la Drăgășani, unde am fost foarte bine primiți, vom vedea la vară ce va mai fi. Dacă vom reuși să promovăm, atunci îmi doresc să venim la Vâlcea” a explicat Dan Nițu.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 23 Nov. 2012, 14:23 Seria 2
Pe aceeași temă