„Sezonul viitor echipa va surprinde pe toată lumea”

22 May. 2012, 10:52 Seria 2

Mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Nicușor Corneanu, consideră că la baza atingerii obiectivului a stat unitatea grupului.

Sosit pe finalul turului de campionat, mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Nicușor Corneanu, a avut evoluții apreciate în ultima perioadă. Folosit pe mai multe posturi, chiar și în linia defensivă, experimentatul jucător și-a făcut foarte bine treaba, indiferent de compartimentul în care a evoluat. Corneanu speră ca în cele două meciuri care au mai rămas de disputat să fie obținute maximum de puncte.

„Eu am spus că avem echipă extraordinar de bună, băieții care au venit în iarnă au umplut golurile pe care le aveam, am mai spus că merităm să terminăm undeva pe locurile nouă-zece, suntem aproape, mai sunt două meciuri, sperăm să le câștigăm”, a declarat jucătorul grupării FC Olt Slatina, Nicușor Corneanu.

„Antrenorul a știut cum să ne mențină în priză”

Aflată la prima prezență în eșalonul secund, FC Olt Slatina a acumulat până acum 33 de puncte, aflându-se pe locul unsprezece în clasamentul seriei. Mijlocașul la închidere al alb-vișiniilor spune că antrenorul a reușit tot timpul să-i capaciteze la miza partidelor.

„Forța grupului tot timpul contează, antrenorul a știut cum să ne mențină în priză, iar acest lucru a contat cel mai mult. Nu au existat momente în care să ne facem probleme că nu vom reuși să ne îndeplinim obiectivul, noi am crezut tot timpul, iar eu spun că vom face o figură frumoasă la anul cu doi, trei jucători, cred că vom surprinde pe toată lumea. Cred că dacă eram puțini mai atenți puteam obține mai mult, însă important este, dat fiind faptul că este primul an, că ne-am atins obiectivul”, a mai precizat mijlocașul grupării FC Olt Slatina, Nicușor Corneanu.

FC Olt Slatina întâlnește, sâmbătă, în cadrul penultimei etape, în deplasare, CSM Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Gazeta Nouă

22 May. 2012, 10:52 Seria 2
Pe aceeași temă