Selagea, navetă la lot

23 Apr. 2009, 13:11 Seria 2
Selagea, navetă la lot

Juniorul unirist Ciprian Selagea traversează o perioadă extrem de încărcată fiind nevoit în cursul lunii aprilie să onoreze trei convocări la lotul național Under-19. După jocul din Olanda și participarea la turneul din Portugalia, mijlocașul albaiulian se va prezenta duminică la Mogoșoaia, în vederea „dublei” amicale România – Turcia, prevăzută în cursul săptămânii viitoare, în perioada 26-30 aprilie.

 


„Sunt tot pe drumuri, resimt oboseala acumulată, dar n-am ce face. Suntem capacitați la maximum să învingem ACU Arad, o echipă ce joacă cu retrogradarea pe masă. Ne așteaptă o partidă extremă deoarece în cazul unei victorii îi afundăm pe adversari în subsolul clasamentului, le semnăm practic sentința”
, a spus Selagea.

 

Pe de altă parte, conform site-ului www.sportarad.com, trupa din „Aradul Nou” se regrupează pentru disputa cu Unirea Alba Iulia.

 

„Nu stăm să plângem că ne-a bătut UTA în derby-ul Aradului, durerea mare e că am pierdut acasă. Vine Alba Iulia, care trage la promovare și-au făcut echipă bună, pe Ionuț Bălan și Florin Dan îi cunoaștem bine. Trebuie să ieșim din această pasă nefastă, avem două eșecuri la rând și n-am marcat”, a punctat portarul Ovidiu Pașcalău.
 

Sursa: Ziarul Unirea

23 Apr. 2009, 13:11 Seria 2
Pe aceeași temă