Ședință la ALRO! Mogoșanu, amenințat cu demiterea

05 Apr. 2012, 14:35 Seria 2
Ședință la ALRO!** Mogoșanu, amenințat cu demiterea

Meciul pe care Alro l-a pierdut cu 0-1 pe terenul celor de la Gaz Metan Severin ar putea fi ultimul pentru Daniel Mogoșanu pe banca tehnică a formației slătinene. Conducerea executivă urmează să ia astăzi o hotărâre după eșecul care a dus echipa slătineană la patru puncte distanță de ocupanta locului al treilea.

„Am avut o discuție și trebuie să iau niște decizii, ca să facem ceva, să mișcăm clubul ăsta. Deci cineva e de vină. Acum, chiar dacă sunt eu, nu pot să iau măsuri împotriva mea, trebuie să ia alții. O să vedem cine e de vină. Vreau să am o discuție cu toți, probabil că voi ajunge la niște concluzii”, a spus președintele Jane Nițulescu.

În privința unei posibile demiteri a „principalului” Mogoșanu, Nițulescu ia în calcul și această variantă. „Orice e posibil, orice se poate întâmpla. Probabil că astăzi vom lua una din decizii, iar mâine sau poimâine completăm. Să vedem ce facem, ceva trebuie să facem, ceva e în neregulă, ceva se întâmplă undeva. Eu cred că neregula e la jucători, dar dacă tu ești indisciplinat, de vină e șeful tău direct”, a mai declarat Jane Nițulescu.

Alro Slatina a pierdut ieri, după-amiază, un meci important în lupta pentru promovare. Echipa pregătită de Daniel Mogoșanu s-a înclinat cu scorul de 0-1 pe terenul formației Gaz Metan Severin și s-a îndepărtat de podimul seriei. Mehedințenii au înscris unicul gol al întâlnirii în minutul 35, prin Abba.

Sursa: Olt TV

05 Apr. 2012, 14:35 Seria 2
Pe aceeași temă