„Se vorbește că nu se va mai continua la Reșița”. Enescu descrie situația de la Metalul

Marius ANGHEL 09 Jun. 2015, 14:28 Seria 2

Situația echipei Metalul Reșița este în aer. Clubul din Valea Domanului are grave probleme financiare și nu știe dacă își va mai continua activitatea și în următorul sezon. Rămasă fără antrenor principal, Daniel Oprița urmând a ajunge „secund” la Steaua, și fără mulți dintre jucători, la clubul patronat de Cătălin Rufă și finanțat de autoritățile locale nu mai există nicio activitate în acest moment.

Dănuț Enescu (foto, nr. 13), unul dintre jucătorii de bază ai Metalului din campionatul recent încheiat, nu mai are niciun semnal de la Reșița. „Situația este incertă în acest moment. Nu știm ce se va întâmpla. Tot am fost pasați de la patron la primărie și invers, dar nu avem niciun răspuns clar. Nu știu exact ce restanțe sunt pentru că am mai primit câte cinci milioane, dar este lipsă de profesionalism. Sunt restanțe de câteva luni. La un jucător sunt de cinci-șase luni, la restul trei-patru luni, plus chirii. La început ni s-a spus ceva, totul a fost bine la început, apoi lucrurile nu au mai fost așa.

De mult nu m-am mai întâlnit cu finanțatorul Cătălin Rufă. Am discutat telefonic. A mai venit primarul pe la noi și ne-a spus că dacă vrem ne prezintă acte. Domnul Rufă spunea că și el este în regulă.

Nimeni nu se aștepta să avem rezultatele acestea. Diferența s-a făcut prin problemele pe care le-am avut la nivelul echipei. Timișoara s-a întărit, la noi unii jucători au fost lăsați să plece. Au fost probleme mari în ultima perioadă și nu cunoaștem motivele rupturii dintre patron și oficialități. Noi am plecat cu buzunarele goale și acum și de Paște. Ne-au băgat ceva modic în conturi, așa să luăm ceva să punem pe masă”, a povestit mijlocașul la radio Sport Total FM.

Enescu nu știe dacă va mai continua sau nu cu Metalul: „Se vorbește că nu se va mai continua la Reșița. Dar, nu știu, oricum la noi s-a umplut paharul, nu îți poți bate joc de niște oameni. Eu mai am contract un an cu Reșița, dar nu știu ce va urma. Abia ne-am strâns 12 jucători la ultimul meci cu CS Mioveni. Am optat să plecăm acasă pentru că nu mai rezistăm să stăm acolo”, a mai spus fotbalistul în emisiunea „Trafic sport”.

Metalul Reșița a încheiat actualul sezon din Liga 2 pe locul 3 în Seria II, o performanță lăudabilă având în vedere că în 2015 la club a fost un haos total.

CITEȘTE și: Oprița ar fi rămas în Liga 2 ca „principal”, în loc de „secund” la Steaua. Tehnicianul vorbește despre colaborarea cu Rădoi

Sătul de șicanele cu primarul din Reșița, Rufă joacă dur. Aruncă Snagovul ca viitoare variantă a destinației pentru Metalul: „Filmul ăsta l-am mai văzut”

Marius ANGHEL 09 Jun. 2015, 14:28 Seria 2
Pe aceeași temă