Se amână meciul Metalul – ASA? Reșițenii au făcut cerere la FRF

Marius ANGHEL 26 Nov. 2013, 13:30 Seria 2
Se amână meciul Metalul - ASA?** Reșițenii au făcut cerere la FRF

Metalul Reșița a pierdut în condiții speciale la Satu Mare, unde a avut doi jucători eliminați din teren și al treilea de pe bancă, iar antrenorul Pană și secundul său au fost trimiși în tribună. Mâine, rosso-nerii ar trebui să joace, de la ora 14, pe teren propriu, cu ASA Târgu Mureș, iar sâmbătă va primi vizita Craiovei Olguței.

„Echipa a fost decimată. Observator, culmea, unul din Târgu Mureș. Niciodată echipa noastră nu a fost atât de decimată, în sensul că trei jucători au fost dați afară, antrenorul principal și cel secund au fost trimiși în tribună. Se judecă exact miercuri, când e meciul cu ASA Târgu Mureș. Cu echipa doamnei primar Olguța e alt meci important. Vor fi două meciuri extrem de grele. Sunt poate și jocuri de culise, nu știu la federație cât suntem de iubiți. Eu am sugerat conducerii clubului să facă adresă la federație pentru amânarea meciului”, a declarat Stepanescu.

Antrenorul Pană e supărat și el după meciul de la Satu Mare și își face mari griji pentru confruntările din această săptămână. „Noi încercăm să câștigăm fiecare joc. Trebuie să recunosc că sutem decimați, este cam unicat în fotbal să avem cinci jucători suspendați pentru următorul meci, ambii antrenori în tribună și șase accidentați. E o situație pe care nu am mai întâlnit-o nici ca jucător, nici ca antrenor. Noi vrem să fim lăsați să jucăm fotbal, pentru că Reșița în acest moment are o echipă bună, frumoasă, care vrea să joace. La Satu Mare trebuia să câștigăm jocul, dar din păcate domnul arbitru nu a vrut treaba asta. Nu am nimic cu cei de la Satu Mare, care s-au purtat exemplar, nu ne-au provocat, din păcate arbitrul a fost cel care ne-a pus o piedică. Nu căutăm scuze, am încredere în băieți. Rog Comisia de Disciplină să țină cont că tot ce s-a întâmplat la Satu Mare a fost provocat de arbitru, care ne-a refuzat un penalty clar și care efectiv venea la bancă și ne trimitea în tribună”, a spus antrenorul Marian Pană.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 26 Nov. 2013, 13:30 Seria 2
Pe aceeași temă