SCU: „Am acceptat termenul de 20 ianuarie ca ultimul în ceea ce privește disponibilitatea noastră”

Marius ANGHEL 10 Jan. 2014, 12:09 Seria 2
SCU:**

În urma schimbărilor din ultimele zile din cadrul clubului UTA Arad, Suporter Club UTA a emis un comunicat în care își spune punctul de vedere față de cele întâmplate în sânul echipei pe care o îndrăgesc. Fanii „Bătrânei Doamne” le-au mulțumit încă o dată jucătorilor și lui Eugen Trică pentru implicarea din prima parte a campionatului și au explicat intervenția lor în cadrul întâlnirii de miercuri a conducătorii clubului. Iată comunicatul:

„Comunicat de presă

Suporter Club UTA le mulțumește încă o dată antrenorului Eugen Trică, jucătorilor Bogdan Apostu, George Neagu, Dragoș Firțulescu și tuturor componenților lotului pentru tot ce au făcut în prima parte a campionatului pentru a ține în viață „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc. Le suntem recunoscători pentru toate aceste eforturi și considerăm că fiecare dintre ei își are locul său la UTA, fie în teren, fie pe bancă sau în birourile administrative.

Contestarea lui Adrian Marțean a fost generată de la început de două mari aspecte: I. Declarațiile din ce în ce mai de ciudate și revoltătoare pe măsură ce trecea timpul: de la criticarea jucătorilor la victorii până la amenințarea cu mutarea echipei în alt oraș, jignirea suporterilor, adversarilor, arbitrilor sau altor persoane din fotbal și nu numai, „venirea” lui Adrian Mutu la Arad etc); II. Lipsa finanțării acoperită de tot felul de pretexte coroborată cu atitudinea de dezinteres față de problemele reale ale clubului. Amintim doar că dacă nu se mobilizau antrenorul Trică, jucătorii și suporterii, astăzi UTA ar fi fost exclusă din campionat pentru neplata baremurilor de arbitraj! Nemulțumirile noastre față de persoana și activitatea lui Adrian Marțian nu s-au schimbat și protestul nostru continuă, însă dragostea noastră față de UTA trece dincolo de persoane.

Am fost miercuri la club pentru a le solicita imperativ celor implicați în conducerea clubului rezolvarea problemei administrative legate de conducerea clubului și asigurarea sumelor necesare pentru deblocarea activității (angajamente în scris, banii în cont în avans, plăți transparente etc). Giovanni Catanzariti și Adrian Marțean au fost de acord cu solicitările noastre iar administratorul judiciar ne-a solicitat termenul de 20 ianuarie pentru a putea face actele și a transpune pe hârtie planul de acțiune cu sumele necesare pentru perioada următoare astfel încât să nu se ajungă la blocaj. Am acceptat termenul de 20 ianuarie ca ultimul în ceea ce privește disponibilitatea noastră de a ne mai convinge de eventualele bune intenții pe care și le-au asumat Adrian Marțean și Giovanni Catanzariti, verbal, în discuția avută în seara zilei de 8 ianuarie.

În cadrul unei întâlniri din seara zilei de joi am explicat punctul nostru de vedere atât antrenorului Eugen Trică cât și jucătorilor. Ne bucurăm că ne-au înțeles, așa cum și noi înțelegem perfect situația dramatică în care se află cei mai mulți dintre jucătorii aflați sub contract cu UTA. Sperăm să trecem împreună cu bine peste aceste momente foarte grele.
Pentru noi doar UTA contează!

Suporter Club UTA                                                                                 10.01.2014″

Marius ANGHEL 10 Jan. 2014, 12:09 Seria 2
Pe aceeași temă