UTA vs. UTA în Liga a 3-a. Dorin Micșa a depus cerere de înscriere pentru echipa lui Marțian

Mihai Andries 07 Aug. 2014, 19:06 Stiri
UTA vs. UTA în Liga a 3-a. Dorin Micșa a depus cerere de înscriere pentru echipa lui Marțian

Deși țin legătura și chiar se întâlnesc față în față, Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti nu au mișcat deloc pe frontul FC UTA SA. Cei doi susțin că nici nu prea vorbesc despre fotbal când discută la hotelul italianului, dejeanul fiind preocupat mai ales de soarta fabricii de Biodiesel, respectiv de războiul pe care îl duce prin Tribunale cu fostul său prieten, Adrian Mutu. Așa stând lucrurile, baremurile de arbitraj restante, cele care au provocat neprogramarea echipei în ultimele trei etape, au rămas neachitate, însă nici federalii nu au anunțat nici până la această oră care e viitorul sportiv al „alb-roșiilor”.

Profitând de această lălăială a oamenilor lui Burleanu, Dorin Micșa, administratorul special al FC UTA SA ar fi făcut o cerere de înscriere a echipei în ediția următoare a Ligii a 3-a. Dacă solicitarea va fi acceptată (șansele sunt – totuși – mici), am putea fi puși în situația de a avea la startul campionatului două formații UTA și asta pentru că e greu de crezut că FRF-ul va lua în considerare avertismentul Suporter Club UTA cu privire la dreptul de folosință a numelui lăsat moștenire de baronul „Francisc Neuman”.

Bineînțeles, clubul s-ar baza din nou pe grupa de juniori a lui Sandu Gaica, cea care a terminat în teren și stagiunea trecută în Liga a II-a, cu mențiunea că aceasta a rămas fără atacantul Kevin Trabalka, transferat în această vară la Dinamo. Există, însă, și posibilitatea ca Marțian să mute clubul în altă parte, respectiv în județul Sibiu, la Cisnădie, unde autoritățile locale au rămas deschise pentru o colaborare.

La „cotitură” stau și cei de la Șoimii Pîncota, care ar să-i alinieze la startul următoarei ediții de campionat rezervat juniorilor republicani pe băieții lui Gaica, dar și…Giovanni Catanzariti. Se știe prea bine că italianul ar dori să păstorească Centrul de Copii și Juniori al FC UTA SA, la una dintre grupe evoluând și unul dintre băieții săi.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 07 Aug. 2014, 19:06 Stiri
Pe aceeași temă